Acasa MagazinLife Romanii au talent (ediţia a treia) si omul cu şopârla

Romanii au talent (ediţia a treia) si omul cu şopârla

scris de L.M.
12 afisari

Primele doua editii ale celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent,  au fost vizionate de milioane de telespectatori, care au facut cunostinta cu aspirantii la titlul de erou national.

Cea de-a treia editie "Romanii au talent"!

Cea de-a treia editie „Romanii au talent”!

Numerele primilor concurenti i-au emotionat pe jurati si pe cei aflati in sala, au starnit comentarii savuroase sau au produs hohote de ras. Reactiile, la fel ca si talentele prezentate pe scena, au fost diverse si au facut deliciul publicului care a aplaudat indelung, a ras sau a plans impreuna cu juriul format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis.

Spectacolul revine astazi la PRO TV, de la 20:30, in cea de-a treia editie a noului sezon Romanii au talent. Cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, cat si cea pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro, continua cu noi momente surprinzatoare.

Astazi vom face cunostinta cu concurentul care are un obicei mai putin obisnuit si mananca la micul dejun… soparle, dar si cu prestatia care a isterizat sala si l-a facut pe unul dintre jurati sa spuna: Aceasta sala este prea mica! Aveti nevoie de un stadion, acolo veti ajunge!

Smiley si Pavel Bartos isi vor testa limitele in cea de-a treia editie Romanii au talent si isi vor arata calitatile de acrobati. Demonstratia se va incheia cu un mic accident al lui Pavel, in urma caruia isi va pierde partial dantura. Momentul va fi unul plin de umor, iar reactiile publicului si ale juratilor vor fi pe masura.
Tot astazi, vom afla care este cel de-al doilea jurat care va apasa golden buzz-ul pentru a-si trimite concurentul favorit direct in semifinala.

Cei mai talentati, autentici si surprinzatori romani, momente pline de emotie, senzualitate, pasiune si umor ne vor impresiona si de aceasta data in cea de-a treia editie a celui mai iubit show de divertisment din Romania.

Editia a treia a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent se anunta a fi una care va avea toate ingredientele unei seri perfecte de vineri! Telespectatorii sunt asteptati astazi, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult