Acasa MagazinLife Romanii au talent. Emotii inainte de semifinale (video)

Romanii au talent. Emotii inainte de semifinale (video)

scris de Z.V.
11 afisari

VINERI, de la 20:30, show-ul Romanii au talent aduce in fata telespectatorilor emotiile, suspansul si determinarea concurentilor care se vor lupta pentru ultimele locuri in semifinalele celei mai iubite emisiuni de divertisment!

Romanii au talent. Momente unice.

Romanii au talent. Momente unice.

Romanii au talent. Emotii inainte de semifinale. Unul dintre concurentii care vor urca maine seara pe scena talentului va recita atat in fata juratilor, dar si alaturi de Smiley si Pavel Bartos, pasajele preferate din celebrul roman Morometii. Nu vor lipsi momentele emotionante sau amuzante de dans, improvizatie, comedie si muzica!

Romanii au talent. Emotii inainte de semifinale. Distractia din culise va fi, ca de obicei, asigurata de cei mai simpatici prezentatori. Smiley va trece printr-un curs de fly yoga, sub atenta indrumare a lui…Pavel! In stilul sau caracteristic, Pavel va prezenta, in premiera, figura lui preferata de yoga.

Romanii au talent. Emotii inainte de semifinale. In editia de vineri seara, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu vor alege semifinalistii, cei care vor demonstra in show-urile live ca talentul poate fi aplaudat de o tara intreaga, in cursa pentru a ajunge erou national si a castiga marele titlu Romanii au talent!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult