Acasa MagazinLife Romanii au talent. Igor și armeanca Narine i-au lasat masca pe jurati (video)

Romanii au talent. Igor și armeanca Narine i-au lasat masca pe jurati (video)

scris de Z.V.
18 afisari

Romanii au talent. Spectacolul s-a întors la PRO TV din 19 februarie. Primul moment care a ridicat toți membrii juriului în picioare a fost cel al cuplului de dansatori Igor și armeanca Narine.

Romanii au talent. Igor și armeanca Narine.

Romanii au talent. Igor și armeanca Narine.

Romanii au talent. Igor și armeanca Narine. Ritmuri care au îmbrăcat perfect o poveste frumoasă, o pereche potrivită și elemente spectaculoase au fost ingredientele primului număr care a ridicat toate vedetele de la masa juriului.
Romanii au talent. Igor și armeanca Narine. Echilibrul a fost perfect susținut în timpul unor momente de forță extrem de dificile. Prezentatorii au exclamat la unison: „Super tare!”, iar Smiley a adăugat: „Ce bine le iese! Foarte bine! Ohooo! Mi se pare super tare momentul ăsta!”
Romanii au talent. Igor și armeanca Narine. Numai cuvinte de laudă au venit și de la jurați: „El este un fel de Petre Petre din „Răscoala”, iar ea este Neferiti”, a spus Florin Călinescu, în timp ce Andi Moisescu și-a exprimat convingerea că Igor și Narine vor ajunge cel puțin în semifinale.
Igor și armeanca Narine i-au lăsat mască pe jurați, dar și pe spectatorii din publicul ”Românii au talent”.

Romanii au talent. Igor și armeanca Narine. Cei doi, Narine și Igor, au prezentat un moment coregrafic extrem de dificil, cu elemente care s-au îmbinat armonios, având o evoluție care i-a încântat vizual pe toți. La final, juriul i-a aplaudat în picioare, în timp ce fata plângea de emoție și de fericire.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult