Romanii au talent in Vinerea Mare

Romanii au talent in Vinerea Mare

Romanii au talent in Vinerea Mare. Daca va accepta si ce va alege sa faca acesta, vom vedea in cea de-a noua editie a sezonului #7epic, cand vom avea parte si de momente uimitoare, perfecte pentru o zi de sarbatoare.

Romanii au talent in Vinerea Mare. Dupa ce a fost cooptat de coregraful Madonnei pentru a lucra cu el si a castigat doua dintre cele mai prestigioase competitii de dans din Statele Unite ale Americii, unul dintre concurentii preferati ai juratilor din sezonul cinci Romanii au talent va urca pe scena, pentru a fi alaturi de colegul si prietenul lui. Concurentul va transmite libertate si va crea un moment ca o poezie. Baiatul va aduce pe scena piruete care vor depasi orice bariera, foarte multa expresivitate, o coregrafie fabuloasa si ii va vraji pe jurati. ”Ai rupt scena asta in doua!!!”, va spune fascinata Andra, iar Andi va completa naucit: ”Eu iti multumesc ca ai lasat muzica sa porneasca inaintea ta, pentru ca altfel as fi avut sentimentul ca m-a lovit trenul. Ai venit ca un uragan.”.

Romanii au talent in Vinerea Mare. O concurenta cu o costumatie “speciala” va urca pe scena pentru a impresiona juriul cu talentul ei si va reusi sa ridice sala in picioare si sa primeasca ropote de aplauze, iar la masa juriului vor avea loc discutii savuroase, inspirate de reprezentatia de pe scena. ”Doamna, sa stiti ca orice o sa se intample, imi aduc aminte de primul meu film indian cu Raj Kapoor. Eram in sala cu o doamna in brate… ca nu avea bilet.”, va spune Florin zambind. ”A fost o calatorie initiatica, in care pana la urma m-am trezit si eram in poala la Florin Calinescu.”, va continua Mihaela.

Romanii au talent in Vinerea Mare. Un domn bine va veni la Romanii au talent. Suparat ca un vecin nu-l lasa sa repete dupa ce vine de la scoala, vrea sa-si cumpere o casuta unde sa isi poata exersa talentul in liniste, fara sa deranjeze sau sa fie deranjat. Concurentul va arata cine este, ce poate si ce vrea de la jurati. Va urca pe scena dezinvolt si ii va face o surpriza Andrei, care va fi profund impresionata. Momentul tanarului va crea o emotie uriasa, iar cele doua jurate se vor ridica in picioare, fiind vrajite de numar. ”Asta ne-a recomandat doctorul!”, va declara Andra, aplaudand prestatia concurentului. Mihaela, vrajita de concurent si vizibil emotionata, va spune: ”Cand vad cate un copil ca tine, asa de fericita sunt si asa de mandra sunt ca sunt romanca si asa de bine imi face sa vad ce frumoasa e tara asta cand de uiti in primul rand la copiii ei si la oamenii ei talentati. Eu iti multumesc!”.

In Vinerea Mare, a noua editie Romanii au talent ne va aduce foarte multa emotie, bucurie, frumusete, energie si un show magnific, de la ora 20:30,  video aici