Acasa MagazinLife Romanii au talent. Inga Munteanu, picturile si guma de mestecat (video)

Romanii au talent. Inga Munteanu, picturile si guma de mestecat (video)

scris de C.S.
46 afisari

Inga Munteanu a urcat increzatoare pe scena de la „Romanii au talent”. La 21 de ani, tanara isi doreste sa devina cunoscuta prin talentul sau, care s-a dovedit a fi unul deosebit.

Romanii au talent. Inga Munteanu, picturile si guma de mestecat.

Romanii au talent. Inga Munteanu, picturile si guma de mestecat.

Romanii au talent. Inga Munteanu, picturile si guma de mestecat. Pasionata de ecologie, Inga le-a propus sa juratilor de la „Romanii au talent” sa urmareasca un moment artistic mai putin obisnuit. Tanara realizeaza tablouri folosind guma de mestecat sau plastilina. Ideea unui astfel de tip de pictura i-a venit dupa ce a aflat de initiativa unor tineri ecologisti de a amplasa in orase panouri pe care oamenii au fost invitati „sa lipeasca” gumele de mestecat folosite.
Romanii au talent. Inga Munteanu, picturile si guma de mestecat. Incantata de aceasta idee, Inga a decis sa isi construiasca acasa un astfel de panou si folosindu-l a avut o revelatie: studenta a fost inspirata si a creat din guma de mestecat adevarate opere de arta.

Romanii au talent. Inga Munteanu, picturile si guma de mestecat. Pe scena de la „Romanii au talent„, Inga le-a oferit membrilor juriului patru portrete realizate din guma mestecata si plastilina. La vederea lor, juratii nu si-au putut ascunde uimirea.

Romanii au talent. Inga Munteanu, picturile si guma de mestecat. „Sunt uluita de ceea ce am vazut!”, a declarat Mihaela Radulescu.
Andi Moisescu a fost si el uluit de talentul fetei, membrul juriului considerand ca rezultatul a fost unul spectaculos: „Imi place foarte mult demersul tau (…). Nu poti sa schimbi lumea daca nu o emotionezi cumva”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS