Acasa MagazinLife Romanii au talent. Ioan Dunca a murit după ce a trecut de preselecţii (video)

Romanii au talent. Ioan Dunca a murit după ce a trecut de preselecţii (video)

scris de Z.V.
39 afisari

Pe Ioan Dunca l-aţi văzut vineri seara la „Românii au talent”. La cele 78 de primăveri ale sale, Ioan Dunca a fost de departe cel mai simpatic concurent, care a cucerit juriul cu umorul şi pofta sa de viaţă, fiind trecut în etapa următoare. Din păcate, el nu a mai apucat să vadă la televizor emisiunea înregistrată în noiembrie 2014 şi nici să urce pentru a doua oară pe scenă. Anul acesta, bătrânul s-a stins din viaţă.

Romanii au talent. Ioan Dunca a murit după ce a trecut de preselecţii

Romanii au talent. Ioan Dunca a murit după ce a trecut de preselecţii

Romanii au talent. Ioan Dunca a murit după ce a trecut de preselecţii. Înainte să treacă în nefiinţă, străbunicul Ioan Dunca a făcut ceva memorabil – a participat la „Românii au talent” (Pro TV) şi a adus un zâmbet pe buzele a milioane de oameni. Plin de viaţă şi de glume, pensionarul a povestit că 33 de ani a fost aviator şi că din 1990 a ieşit la pensie. Ar fi vrut să „mănânce pensie încă pe atâta, dacă îl ajută bunul Dumnezeu şi juriul”, după cum a declarat, însă după preselecţiile de la Iaşi, care au avut loc în noiembrie 2014, a mai trăit doar câteva săptămâni.
Romanii au talent. Ioan Dunca a murit după ce a trecut de preselecţii. Şi-a început numărul cu o serie de flotări, „de încălzire”, apoi a continuat cu o cântare. Din program, nu i-au lipsit glumele. „Vai, doamna Andra, ce frumoasă sunteţi! V-aş lua de nevastă, dar nu mă lasă nevastă-mea, care s-a dus pe lumea cealaltă acum 15 ani”, a spus nea Ion. A menţionat că e activ la trei cluburi artistice din Iaşi, apoi a mai povestit, cu mândrie, despre nepoţii şi strănepoţii lui, pe care i-a enumerat cu nume şi profesie. Cu toate acestea, venise singur la preselecţii. Niciun membru al familie nu ştia de iniţiativa lui.
Romanii au talent. Ioan Dunca a murit după ce a trecut de preselecţii. Cuceriţi de simpaticul bătrânel, toţi membrii juriului i-au dat câte un Da. „Vreau să mai aud poveşti”, a spus Andi. „Mie mi-aţi dovedit că tinereţea nu are legătură cu anii din buletin, ci cu vitalitatea şi pofta de viaţă. Sunteţi cel mai tânăr om pe care-l cunosc… Pun pariu că aveţi şi o iubită”, i-a spus şi Mihaela Rădulescu. Pensionarul şi-a luat la revedere de la toată lumea, fericit că şi-a împlinit visul: să urce pe scenă, să cânte şi să facă glume pentru o ţară întreagă.

In memoria lui Ioan Dunca, Mihaela Rădulescu a scris câteva cuvinte pe pagina sa de socializare: „Din emisiunea de aseară, din atâtea emoţii şi zâmbete, mi-a revenit în minte bătrânelul atât de simpatic şi de plin de viaţă, pe care l-am trecut toţi în etapa următoare, dar care… a murit. A trecut în „finala” vieţii, câştigând bucuria de a ne fi învăţat lecţia supremă. Îi dăruiesc gândul meu bun, transmit condoleanţe familiei care n-a ştiut de prezenţa lui acolo şi îi mulţumesc pentru imensa căldură cu care ne-a îmbrăţişat, arătându-ne ce fantastică e iubirea de viaţă şi pofta de a trăi în tinereţe veşnică”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult