Acasa MagazinLife Românii au talent: Luiza Adelina Ciudin, noua Maria Tănase VIDEO

Românii au talent: Luiza Adelina Ciudin, noua Maria Tănase VIDEO

scris de L.M.
21 afisari

Noua Maria Tănase, Luiza Adelina Ciudin, o concurentă de 11 ani de la show-ului “Românii au talent”, i-a încins pe Andra şi Mihai.

Romanii au talent - Luiza Adelina Ciudin

Romanii au talent - Luiza Adelina Ciudin

Doi dintre cei trei membri ai juriului, Andra şi Mihai Petre, au avut o discuţie aprinsă în privinţa concurentei Luiza Adelina Ciudin, în vârstă de doar 11 ani. Mihai Petre a considerat că numărul concurentei nu a avut nimic special pentru Romanii au talent.

„100% de acord ca ai o voce extraordinară, însă eu am o problemă cu genul ăsta de moment. E adevarat, ne simţim bine, dar sunt foarte mulţi oameni în ţara asta care fac asa ceva. Deocamdata, răspunsul meu este nu”, a afirmat Mihai Petre.

Însă, Andra a susţinut că fetiţa are o voce nemaipomenită pentru vârsta ei şi că este noua Maria Tănase a României.

„Bravo!”, a exclamat Andra la finalul cântecului. „Nu toată lumea la 11 ani este la fel de talentată ca tine. Abia aştept să te vad în etapa următoare”, a continuat ea.

Disputa de la Romanii au talent, dintre Mihai Petre şi Andra, a fost tranşată de Andi Moisescu, cel de-al treilea membru al juriului, care a decis că concurenta de 11 ani merită să meargă în etapa următoare.

„Esti o olteancă aprigă, frumoasă şi talentată. Răspunsul meu este cel mai uşor de dat din tot ce am văzut până acum, astăzi”, i-a spus el concurentei Luiza Adelina Ciudin.


R.a.t. 16.3.2012 – p4 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult