Acasa MagazinLife Romanii au talent. Marea FINALA (video)

Romanii au talent. Marea FINALA (video)

scris de L.M.
53 afisari

Lorelai Moşneguţu, o adolescentă fără mâini, abandonată de părinţi şi adoptată la vârsta de două luni, a câştigat finala emisiunii-concurs ”Românii au talent”, care s-a desfăşurat vineri seară, şi un premiu de 120.000 de euro.

Pe 2 iunie ziua talentului se sarbatoreste cu finala epica Romanii au talent! Legenda spune ca intr-o tara bantuita de mult talent, eroii s-au adunat din cele patru zari si au pornit la lupta ca sa aduca o multitudine de trairi frumoase in sufletele oamenilor.

Lorelai Mosnegutu

Lorelai Mosnegutu

Cu fiecare batalie, au devenit mai increzatori si mai determinati, iar in marea finala vor straluci mai tare ca niciodata! Traieste vinerea aceasta istoria unei batalii legendare alaturi de 11 finalisti plini de carisma si talent autentic!

Aeros, Beniamin Dumbravan, Eva Timus, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zaulet si Marius Moldovan, Lorelai Mosnegutu, OK! World Wide, Paula Rad si Run to Infinity au facut spectacol pe scena talentului in semifinalele LIVE, au cucerit publicul si juratii cu talentul lor incredibil, iar acum se pregatesc sa uimeasca o tara intreaga cu momente extraordinare de canto, dans, acrobatie sau beatbox. Cei 11 finalisti vor da totul pe scena vineri pentru a impresiona romanii si a intra in posesia marelui premiu in valoare de 120.000 de euro!

Cinci concurenti fabulosi lupta pentru premiul de originalitate!

De ziua talentului, premiem originalitatea in finala epica Romanii au talent! Au ganduri libere si evadeaza din norme, au ideile inspirate si ies din comun, iar vinerea aceasta lupta pentru premiul de originalitate al sezonului! Decizia este in votul tau! Trimite codul celui mai original moment prin sms sau apel la numarul 1264 si favoritul tau poate castiga premiul in valoare de 10.000 de euro!

La finalul ultimei semifinale LIVE Romanii au talent, Smiley si Pavel Bartos au dat START VOT pentru premiul de originalitate, iar romanii isi pot vota preferatul pana in marea finala de vinerea aceasta. Concurentii intrati in cursa pentru castigarea premiului de originalitate sunt: Alexandru Oltean – 07, Don Elvis – 15, Stefan Orheanu – 21, Aeros – 39 si Eduard Antal – 48.

Vinerea aceasta, de la 20:30, toata Romania sustine talentul autentic si traieste aceasta zi importanta alaturi de eroii sezonului #7epic Romanii au talent in marea finala!

Finalisti „Romanii au talent” 2017: Cine sunt cei 11 concurenti

Vineri, 2 iunie 2017, de la 20:30, va avea loc Marea Finala Romanii au talent, in care 11 concurentii se vor lupta pentru titlul de cel mai talentat roman.

Dupa un sezon incendiar, care s-a remarcat prin reprezentatii minunate, emotii si mult talent, in cursa pentru marele premiu de la Romanii au talent au ramas 11 concurentii.

Vineri, pe 2 iunie, finalistii Romanii au talent 2017 intra in ultima runda a cursei pentru castigarea marelui premiu de 120 000 de Euro. 


Fang Shuang 


Florin Nae George Aghinea


OK World WideHera Zaulet si Marius Moldovan


Lorelai Mosnegutu 


Beniamin Dumbravan 


Aeros


Paula Rad 


Run ti infinity 


Eva Timus

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult