Acasa MagazinLife Romanii au talent. Marius Calin, moment de senzatie în semifinală (video)

Romanii au talent. Marius Calin, moment de senzatie în semifinală (video)

scris de L.M.
22 afisari

Marius Calin este un tanar pasionat de sport si constient de trupul perfect pe care il poseda. Atunci cand s-a prezentat la preselectii, acesta a marturisit ca a venit la „Romanii au talent” la indemnul amicilor.

Romanii au talent. Marius Calin, moment de senzatie în semifinală

Romanii au talent. Marius Calin, moment de senzatie în semifinală

Romanii au talent. Marius Calin, moment de senzatie în semifinală. Tanarul a mai adaugat ca sportul face parte din viata lui, dar despre talentul ascuns, pe care nimeni nu il banuia, nu a pomenit nimic pana in momentul in care urcat pe scena de la „Romanii au talent„. Andi Moisescu si Bebe Cotimanis chiar s-au gandit ca este vorba despre un moment dedicat fetelor, dar ce a urmat i-a lasat chiar si pe ei fara cuvinte.

Marius Calin a reusit sa ajunga direct in semifinale, cu ajutorul butonului auriu apasat de Mihaela Radulescu, dupa ce concurentul a interpretat piesa „Time to say goodbye” – Andrea Bocelli.

In Semifinala cu numarul trei, Marius si-a demonstrat inca o data abilitatile si a cantat un colaj de opera si muzica populara. Costumatia si decorul l-au ajutat pe concurent sa-si puna in valoare talentul. Concurentul a interpretat initial aria „Nessun dorma”, dupa care a impresionat audienta pe acordurile cantecului popular „Noi suntem romani”.

Romanii au talent. Marius Calin, moment de senzatie în semifinală. Mihaela Radulescu a fost extrem de incantata sa isi vada concurentul preferat performand pe scena de la „Romanii au talent„, la finalul reprezentatiei membra juriului aplaudandu-l in picioare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult