Acasa MagazinLife Romanii au talent, martie 2012 – Radu Ionescu i-a făcut pielea de găină lui Smiley (VIDEO)

Romanii au talent, martie 2012 – Radu Ionescu i-a făcut pielea de găină lui Smiley (VIDEO)

scris de D.S.S.
34 afisari

Romanii au talent 2012, sezonul 2, a continuat, vineri 9 martie, cu editia a patra. Radu Ionescu, un elev de 16 ani din Craiova, a uluit pe toata lumea cu talentul sau de a canta la chitara.

Radu Ionescu a facut senzatie la Romanii au talent, din 9 martie 2012

Fratele meu e fotbalist, a jucat la Steaua, iar acum e in tratative cu un mare club din Olanda”, a spus el la “Romanii au talent”.  Pavel Bartos a facut imediat legatura: “Cum, fratele tau este Andrei Ionescu?”. Tatal baietilor a povestit ca a fost un mic dictator cu ei, inca de mici: “Nu i-am lasat sa se abata de la drum, mi-am dat seama ca au talent amandoi”.

Radu a venit pe scena cu o chitara si cu un scaunel pentru picior si, inca de la primele acorduri, i-a facut lui Smiley pielea de gaina si a ridicat spectatorii in picioare. Andi Moisescu si Andra erau impresionati, la fel si Mihai Petre“Pe langa faptul ca ai un super talent, cred ca esti foarte special si tu ca om, pentru ca numai o fire sensibila de artist poate sa arate pe scena, nu numai sa cante, asa cum ai facut tu!”.

“Te asteapta sali mult mai pline decat asta” i-a prezis Andi Moisescutanarului chitarist, care a plecat acasa cu trei de DA din tot sufletul. Ajuns inapoi in culise, Smiley nu mai stia cum sa-si manifeste entuziasmul: “Pot sa te ating? Esti foarte, foarte bun! Ai redus o tara intreaga la tacere”, i-a spus el.

1 comentariu

pache 10-03-2012 - 21:17

am urmarit de 10 ori si nu ma satur

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult