Acasa MagazinLife Romanii au talent. Mihaela Radulescu s-a certat cu Andra (video)

Romanii au talent. Mihaela Radulescu s-a certat cu Andra (video)

scris de Z.V.
128 afisari

„Românii au talent”: Mihaela Rădulescu i-a spus unei concurente că e grasă. Mihaela Rădulescu şi-a făcut debutul ca jurat la „Românii au talent” şi deja a băgat spaima în concurenţi. Un număr de ginastică s-a terminat cu reproşuri din partea vedetei. Vedeta tv i-a atras atenţia unei concurente că are cam multe kilograme pentru a face performanţă în sport.

Romanii au talent. Mihaela Radulescu s-a certat cu Andra

Romanii au talent. Mihaela Radulescu s-a certat cu Andra

Mihaela Rădulescu a fost extrem de aspră cu o tânără de la „Românii au talent”. Tânăra şi pritena ei au executat un număr de gimnastică pe melodia „Just Give Me a Reason” a lui Pink şi au cucerit la Cluj membrii juriului. Cele două fete au trecut în etapa următoare, nu înainte ca Mihaela să-i pună unei dintre ele o conduţie care a făcut-o să intre în pământ de ruşine.
Cele doua jurate au avut aceasta disputa in timp ce jurizau doua dansatoare.
„Foarte elastice, dar daca nu slabiti 5 kilograme pana in etapa urmatoare nu treci de mine. V-am spus un adevar”, a spus Mihaela.
„Mi se pare ca Mihaela este prea dura cu voi. Nu suntem la gimnastica, ci la Romanii au Talent. Este vorba despre talent. Comentam talentul si nu kilogramele. Nu inteleg de ce sa le spunem sa slabeasca. Imi plac dansatoarele talentate”, a spus Andra.
„Tie iti plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastica, e dans. E un talent despre muzica”, a spus Mihaela Radulescu.

„Eu caut oameni talentati, nu slabi”, a spus Andra. „Ei, bine ca m-au luat pe mine in juriu ca eu nu caut asa ceva. In dans conteaza kilogramele.”, a spus Mihaela.

Cearta a continuat si dupa ce s-a terminat jurizarea. „Reactia Andrei a fost una populara. Hai sa tinem si cu grasii. Grasii au loc oriunde in lume, in dans nu. Andra a facut ca si cum eu mi-as da cu parerea in muzica. Te-ai luat de mine aiurea in tramvai. A aplaudat lumea ca ai avut o parere populara”, a spus Mihaela.

„Mie nu mi s-au parut grase”, a sustinut Andra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS