Acasa MagazinLife Românii au talent. Mihaela Radulescu s-a tăvălit prin făină cu o rusoaică (video)

Românii au talent. Mihaela Radulescu s-a tăvălit prin făină cu o rusoaică (video)

scris de L.M.
269 afisari

Mihaela Rădulescu a făcut senzație în prima ediție a sezonului cinci a emisiunii ”Românii au talent” de la Pro TV. Jurata l-a sărutat pe gură pe un student de 21 de ani și mai apoi a lins făină de pe corpul unei rusoaice, după care s-a tăvălit pe scenă prin făină.

Românii au talent. Mihaela Radulescu s-a tăvălit prin făină cu o rusoaică

Românii au talent. Mihaela Radulescu s-a tăvălit prin făină cu o rusoaică

Yeva Shiyanova si Mihaela Radulescu s-au tavalit prin faina in incheierea primei editii ROMANII AU TALENT, sezonul 5. De profesie coregraf, Yeva Shiyanova are 23 de ani si a dansat prin faina, spre surprinderea juriului de la ROMANII AU TALENT, sezonul 5.  A fost un dans foarte senzual si bine executat coregrafic, insa juratii ROMANII AU TALENT au crezut ca vor avea parte de o placinta sau un blat de pizza urias, insa dansul Yevei a depasit toate asteptarile.
Esti cea mai frumoasa placinta din lume! i-a spus Bebe Cotimanis dupa ce frumoasa blonda a dansat prin faina.

La randul sau, Mihaela Radulescu si-a exprimat si ea admiratia. „Imi place sa te privesc. Nu mai vreau sa fac curat niciodata in casa”, a spus Mihaela Radulescu, care mai apoi i-a cerut sa-i arate miscarile de dans prin faina.
„Yeva, va trebui sa-mi arati cateva miscari pentru ca nu le stiu”, a spus Mihaela, care s-a intins pe scena prin faina. „Da poti sa gusti”, i-a spus Yeva atunci cand Mihaela a dat sa guste faina de pe degete.

ROMANII AU TALENT, sezonul 5. Nici Andi Moisescu nu s-a lasat mai prejos: „Tu esti exact ce mi-a recomandat doctorul sa iau inainte de culcare”. Mihaela Radulescu s-a tavalit prin faina cu Yeva. „Trebuie sa invat asta”. a spus Mihaela, executand cateva miscari senzuale prin faina. „Iubesc sa fac asta, vreau sa fac ingerasi”, a continuat Mihaela. „Asa arata arta culinara”, a adaugat si Bebe Cotimanis.

ROMANII AU TALENT, sezonul 5. La final, raspunsurile juriului pentru Yeva au fost astfel: „N-avem cum sa o pierdem. Raspunsurile sunt 4 de DA”.

„Nu m-am asteptat sa vad cea ce am vazut la final. A fost una dintre cele mai gustoase prajituri cu care se putea inchide o seara la Chisinau”, a spus si Pavel Bartos, care mai apoi a incins o bataie pe cinste cu faina cu Smiley.
Mihaela Rădulescu a venit la masa juriului cu un decolteu de i-a lăsat mască pe colegii de show. Răduleasca a fost pusă pe show și nu s-a sfiit să șocheze audiența.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult