Acasa MagazinLife Romanii au talent. Mihaelei i s-au aburit ochelarii (video)

Romanii au talent. Mihaelei i s-au aburit ochelarii (video)

scris de Z.V.
71 afisari

Spectacolul atinge noi valente la Romanii au talent! Vinerea aceasta, de la 20:30, pe scena celui mai tare show de divertisment vor urca concurenti care fie ii vor lasa fara cuvinte pe jurati, fie vor starni hohote de ras si ii vor determina pe Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu sa creeze povesti savuroase si sa aiba replici incredibile.

Romanii au talent. Mihaelei i s-au aburit ochelarii

Romanii au talent. Mihaelei i s-au aburit ochelarii

Romanii au talent. 24 martie 2017. Insa jurizarea nu se va opri in sala si pe scena, ci va continua si in culise, unde Florin Calinescu va merge pentru a-i explica unei concurente cum si-ar putea imbunatati momentul si cum sa faca sa aiba succes in viitor.

Romanii au talent. 24 martie 2017. In cea de-a sasea editie o vom asculta pe Andra cantand. Jurata va fi inspirata de un concurent extrem de carismatic si cu un trup perfect si va interpreta una dintre piesele ei pentru ca aceasta sa-si demonstreze calitatile de dansator. Si daca Andra va completa momentul prezentat de concurent, Mihaela se va bucura de intreaga reprezentatie pana… i se vor aburi ochelarii.

Romanii au talent. 24 martie 2017. Concurentii nu vor inceta sa surprinda nici vinerea aceasta la Romanii au talent! La numai 24 de ani, un concurent lucreaza ca giuvaier, prelucreaza aurul si argintul si face bijuterii. Nu a facut nicio scoala, deoarece s-a apucat rapid de meserie pentru a face bani. Cand va urca pe scena, nimeni nu se va astepta la talentul sau, insa va reusi sa produca unul dintre cele mai emotionante momente, in contrast cu aparitia sa dura. ”N-ai fi zis, nu?”, va spune socat Florin Calinescu. ”Imi era dor! Uitati aici piele de gaina! Vai de capul meu! Trebuie sa ma duc sa-l strang in brate”, va completa Andra. Ambii jurati vor avea lacrimi in ochi si vor aplauda talentul autentic.
Romanii au talent. 24 martie 2017. Vineri, de la 20:30, ne asteapta un show fabulos, momente memorabile, bucurie, energie, concurenti increzatori in talentul lor, vibratie si reactii extraordinare, in cea de-a sasea editie a sezonului #7epic Romanii au talent!
Romanii au talent. 24 martie 2017. VINERI, Smiley si Pavel vor recunoaste ca au incredere totala unul in celalalt! Cei doi vor reusi sa o cucereasca iremediabil pe o doamna care scrie poezii, fiind surprinsa sa vada ca Romania are baieti atat de frumosi. Insa prietenia lor cu concurenta va merge mai departe si vor trece la fel de fel de glume, doamna ii va speria, le va face rugaciuni si ii va descanta sa „li se duca spaima in pamant” si sa ramana mereu curati si luminati. Pe scena, concurenta va face o noua victima: Florin Calinescu! Fiind atras ca un magnet, juratul va merge pe scena pentru a o sustine, dar ii va fi greu sa scape.

Romanii au talent. 24 martie 2017. Michael Jackson va urca pe scena vineri, de la 20:30, si va avea o reprezentatie fabuloasa, cum rar au mai vazut juratii. In culise, Pavel va incerca si el miscarile regelui pop si va fi sustinut de intreaga echipa in demersul sau. ”My luck is ca I have parul brunet si lung”, va spune prezentatorul.

Romanii au talent. 24 martie 2017. O concurenta din Danemarca ii va coplesi pe Smiley si Pavel cu frumusetea ei. ”Smiley o pupa a treia oara. Ma duc si eu acolo.”, va striga Florin Calinescu, nerabdator sa vada cine se ascunde in culise. La finalul reprezentatiei de pe scena, concurenta va primi ciocolata, apa si o prajitura, pentru a avea o experienta cat mai dulce la Romanii au talent. ”Ai nevoie de Smiley langa tine sa te simti in siguranta?”, o va intreba Andi.
Romanii au talent. 24 martie 2017. Un concurent extraordinar, un om minunat si un moment zdruncinant care le va face tututror pielea de gaina! Nimeni nu se va astepta la numarul prezentat de un baiat cu o poveste impresionanta, care va fi un exemplu de forta, determinare, vointa si ambitie pentru toti. ”Ce a fost asta?!?!?! George, tu ai o problema?!”, ”Mie mi se pare fantastic… Esti un fenomen!!!”, ”A fost o doza de curaj din partea ta si o reusita. Ai ceva special. E pur talent de la bunul Dumnezeu. Este apt de a urca pe orice scena.”, vor spune juratii, uluiti de reprezentatie.

Romanii au talent. 24 martie 2017. Vineri, de la 20:30, show-ul Romanii au talent revine cu o doza in plus de energie, talent la superlativ, bucurie, emotie, replici si reactii care vor incanta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult