Acasa MagazinLife Romanii au talent: Mihai Petre era să rămână în fundul gol (VIDEO)

Romanii au talent: Mihai Petre era să rămână în fundul gol (VIDEO)

scris de C.F.V.
7 afisari

Mihai Petre a fost la un pas să rămână în fundul gol după ce a vrut să-şi dea pantalonii jos în timp ce juriza semifinala 5 de la  Românii au talent. El a fost oprit la timp însă de Andra care a spus că nu e necesar să facă asta.

Luiza Ciudin era sa il lase in fundul gol pe Mihai Petre in semifinala 5 de la Romanii au talent

Luiza Ciudin, 12 ani, Ciorcârlia de la Românii au talent, a urcat pe scenă, în cea de-a 5-a semifinală a concursului, într-un costum popular şi după ce şi-a terminat numărul a vrut să-i facă cadou lui Mihai Petre un costum popular. Acesta a acceptat cu braţele deschise şi s-a lăsat îmbrăcat, de Smiley, în straiele populare. Mihai a fost atât de încântat încât dacă nu era oprit de Andra îşi dădea pantalonii jos şi se schimba în totalitate (minutul 13 in video).

Cu toate acestea,  Mihai Petre nu o considera pe Luiza potrivita pentru marea finala, Andra spune ca un asa talent rar a vazut la un copil. Fetita si-a castigat repede si o porecla: „micuta Maria Tanase„. „E ceva in Gorj, acolo„, a spus si Andi Moisescu,referindu-se la faptul ca mari voci ale muzicii populare romanesti s-au nascut in locul de unde vine si micuta concurenta de la „Romanii au talent„. Parcursul Luizri Ciudin in concursul Romanii au talent s-a oprit in semifinale.

R.a.t. 4.5.2012 -part3 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult