Acasa MagazinLife Românii au talent: Mihai Petre nu e satisfăcut doar cu umor (Video)

Românii au talent: Mihai Petre nu e satisfăcut doar cu umor (Video)

scris de Laurentiu Banches
56 afisari

Dans,muzica,striptease,umor – Razvan Rotaru şi-a pus la bătaie toate calităţile pentru a-l impresiona pe Mihai Petre în semifinala a 4-a de la „Românii au talent”.

Razvan Rotaru nu il poate satisface pe Mihai Petre (captura foto ProTV)

Deşi a venit la semifinala a 4-a hotărât să îl satisfacă pe Mihai Petre, Răzvan Rotaru nu a reuşit să ducă numărul său la nivelul celui din preselecţii, reuşind să atragă şi antipatia Andrei pentru faptul că a cântat o bună parte a momentului. Artista a întrebat retoric „De ce te-ai apucat de cântat?” şi l-a rugat pe Răzvan ca în cazul în care s-ar fi calificat la finala de la „Românii au talent” să lase cântatul pentru alţii.

Mihai Petre a considerat că singurul motiv pentru care Răzvan a venit la semifinală a fost acela de a se juca, din moment ce atât din punct de vedere muzical, cât şi al dansului nu s-a pregătit cum a trebuit. Acesta a recunoscut că actorul este haios şi mai are şi o faţă care îl ajută, dar că el personal nu a reuşit să fie satisfăcut nici de dansul în boxeri tricolori ai concurentului. Pe de altă parte, Andi Moisescu, a tras o singura concluzie din „varza totală” realizată de Răzvan Rotaru în semifinala a 4-a şi anume faptul că „În viaţă e bine dacă ştii să cânţi, e bine dacă ştii să dansezi, dar esenţial e să arăţi că ai umor”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult