romanii au talent vineri 14aprilie 2016Toate acestea vor starni reactii incredibile ale celor patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, care vor avea comentarii savuroase de fiecare data, aducand show-ul si la masa juriului.

Vineri seara vom vedea ce concurent l-a facut pe Florin Calinescu sa spuna hotarat: ”Asa cum lucrati pe tableta si telefoane, nu mai socializati cu fetele. Nu poti sa inviti o fata la cablul asta de curent, neizolat.”, dar si ce moment a determinat-o pe Andra sa spuna razand: ”NU si de la mine! Sa fie bogatie!”.

Tot azi vom afla cine ”se trezeste dimineata si zice: vreau sa cant o haulita de-asta, de pe varful muntilor!” si care este motivul pentru care Pavel ii va spune, foarte serios, lui Smiley: ”Smiley, nu te juca cu dragostea!”.

Vineri, in cea de-a noua editie Romanii au talent, telespectatorii vor avea parte de foarte multa originalitate si de momente inedite care vor uimi, pentru care juratii se vor ridica in picioare sa aplaude si sa spuna: ”Apreciez creativitatea ta! A fost unul dintre cele mai creative momente de pe scena Romanii au talent.”, ”Voi sunteti ce avem mai de pret in tara asta!” sau ”Azi mi-ai aratat ca ai cantat cu numele de familie”, fiind vorba de un nume special, care reprezinta perfect momentul prezentat.

Romanii au talent. Momente amuzante, 15 aprilie .