Acasa MagazinLife Romanii au talent. Momente de suspans, vineri, 3 aprilie 2015

Romanii au talent. Momente de suspans, vineri, 3 aprilie 2015

scris de L.M.
77 afisari

Cel mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, se pregateste pentru inca o editie in care spectacolul desavarsit va fi marcat de momente emotionante, amuzante, surprinzatoare si pline de suspans.

Cea de-a treia editie "Romanii au talent"!

Cea de-a patra editie „Romanii au talent”!

VINERI seara, de la 20:30, in cea de-a patra editie a noului sezon Romanii au talent, numere de muzica lautareasca sau muzica clasica, magie, pantomima sau pictura vor fi prezente pe scena pentru a fi prezentate in fata juriului si a intregii tari.

Romanii au talent. Momente de suspans, vineri, 3 aprilie 2015. Gazdele show-ului, Smiley si Pavel Bartos, aliniaza pentru telespectatori un pluton de concurenti gata sa intre in lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro.
Tot vineri, de la 20:30, publicul va face cunostinta cu o trupa rock compusa din niste pusti nu mai mari decat o chitara electrica. Talentul lor va ridica toata sala in picioare, dar si juriul care va ramane uimit de calitatile celor mici. Daca va fi acesta numarul care ii va convinge pe Andi sau Bebe sa apese golden buzz-ul care ii poate trimite pe copii direct in semifinale vom in aceasta seara.

Romanii au talent. Momente de suspans, vineri, 3 aprilie 2015. Tot in editia de azi, un concurent trecut de prima tinerete va veni pe scena cu scopul de a… enerva juriul. Va reusi in cele din urma sa le starneasca pe Andra si Mihaela care vor avea reactii uluitoare.

Smiley si Pavel vor respecta traditiile maramuresenesti si vor sarbatori in culise asa cum se cuvine, impreuna cu doi concurenti pregatiti de festin. Cei mai talentati, amuzanti si surprinzatori romani vor prezenta momente pline de energie, emotie si umor, care vor face si de aceasta data deliciul publicului si al telespectatorilor.

Romanii au talent. Momente de suspans, vineri, 3 aprilie 2015. Editia a patra a celui de-al cincilea sezon Romanii au talent va fi una care va avea toate ingredientele unei seri perfecte de vineri! Telespectatorii sunt asteptati ayi, de la 20:30, sa-si urmareasca si sustina eroii, numai la PRO TV!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult