Acasa MagazinLife Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie (video)

Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie (video)

scris de C.S.
25 afisari

Cel mai tare show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, le va aduce telespectatorilor vineri, de la 20:30, un spectacol memorabil care le va transforma seara de vineri intr-una perfecta.

Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie.

Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie.

Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie. Cea de-a patra editie va fi plina de momente care i-au impresionat pe cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, i-au tinut cu sufletul la gura sau i-au facut sa rada copios, dar si de replici si reactii ale acestora, care au facut deliciul publicului.

Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie. Gazdele emisiunii, Smiley si Pavel Bartos isi vor gasi vineri tinutele perfecte, pentru a face fata unui anotimp geros, dar si jucarii care le starnesc imaginatia.
Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie. Vineri, de la 20:30, vedem ce momente i-au facut pe jurati sa spuna: „Cred c-ai sfeclit-o”, „Deci, esti soferul tau propriu, pentru tine…” sau „Esti genul meu de magician, m-ai lasat asa… vrajita…”, dar vom face cunostinta si cu concurenti cu talente multiple.
Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie. Andi Moisescu, incantat de reprezentatia unui concurent, a declarat: „Ca un uragan ai venit! Nici n-am respirat!”.

Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie. Nu vor lipsi nici reprezentatiile surprinzatoare, care le-au facut pe Mihaela Radulescu si Andra sa spuna: „Multumesc pentru acest moment!” si „A revenit si in acest sezon pielea de gaina!”.

Vineri seara, de la 20:30, romanii vor avea parte de un show memorabil si de momente neasteptate, care ii vor emotiona, ii vor distra si ii vor face sa spuna inca o data: Romanii au talent!

Romanii au talent. Momente spectaculoase, 11 martie vezi aici cele mai bune momente

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult