Acasa MagazinLife Romanii au talent. Omul cu muzicute si Bartos dansatorul

Romanii au talent. Omul cu muzicute si Bartos dansatorul

scris de D.P.
18 afisari

In primele sapte editii ale celui mai urmarit show de divertisment din istoria televiziunii, Romanii au talent, milioane de telespectatori au fost alaturi de noii aspiranti la titlul de erou national.

Romanii au talent. Omul cu muzicute si Bartos dansatorul

Romanii au talent. Omul cu muzicute si Bartos dansatorul

Numerele diverse ale concurentilor noului sezon au impresionat si au starnit reactii incredibile in randul publicului, dar si al juratilor Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, care au avut de fiecare data comentarii savuroase. Smiley si Pavel Bartos au interactionat cu toti cei care au venit la preselectii si au adus spectacolul si in culisele emisiunii.
Talentele diverse revin astazi la PRO TV, de la 20:30, in cea de-a opta editie a noului sezon Romanii au talent. Cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro si titlul de cel mai talentat roman, cat si cea pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro, continua diseara cu noi momente surprinzatoare, pline de emotie sau de umor.

Diseara vom face cunostinta cu noi concurenti care vor ridica publicul si juratii in picioare si vor smulge ropote de aplauze cu numerele lor, care vor impresiona sau surprinde.

In cea de-a opta editie a celui mai iubit show de divertisment, Pavel Bartos ii va uimi pe toti cu calitatile sale de dansator. El va invata in culise cateva miscari de dans senzuale, dar si dificile, de la o doamna coregraf. Cum se va descurca Pavel in aceasta postura, daca va face fata provocarii, dar si ce l-a facut sa spuna “Vreau gel! Dati-mi gel!”, vom vedea diseara, de la 20:30.

Tot astazi, vom afla ce moment a inspirat-o pe pe Andra si a determinat-o sa se ridice de pe scaun si sa danseze, indemnandu-i pe Mihaela si Bebe sa i se alature. Si tot astazi, omul cu cele mai multe muzicute va veni pe scena de la Romanii au talent pentru a-si demonstra abilitatile si a convinge juratii ca merita sa mearga mai departe.

Cei mai talentati si autentici romani vor prezenta diseara momente pline de emotie, pasiune si umor, care vor impresiona telespectatorii si de aceasta data in cea de-a opta editie

.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult