Acasa MagazinLife Romanii au talent.Paula Rad, femeie de serviciu care a luat golden buzz (video)

Romanii au talent.Paula Rad, femeie de serviciu care a luat golden buzz (video)

scris de L.M.
414 Afisari

In prima editie din sezonul sapte „Romanii au talent”, spectacolul memorabil si-a facut simtita prezenta inca din primele secunde, iar trairile intense, emotia si talentul autentic i-au cucerit din nou pe toti.
Printre concurentii care s-au remarcat la preselectiile „Romanii au talent” se numara si Paula Rad. Paula are 28 de ani, este din Zalau si lucreaza ca femeie de serviciu.

Romanii au talent.Paula Rad, femeie de serviciu care a luat golden buzz.

Romanii au talent.Paula Rad, femeie de serviciu care a luat golden buzz.

Romanii au talent.Paula Rad, femeie de serviciu care a luat golden buzz. „Pentru ca inca nu mi-am gasit un loc de munca in domeniul muzicii, desi inca mai sper, am sunat pentru acest job, femeie de serviciu”, a povestit Paula.

La „Romanii au talent„, tanara a reusit sa ofere un moment care a facut atat publicul cat si pe jurati sa lacrimeze si sa se ridice pentru a-i aplauda indelung talentul autentic. Reprezentatia sa a fost magica, a exprimat o pasiune rar intalnita si s-a numarat printre momentele cele mai frumoase.
Romanii au talent.Paula Rad, femeie de serviciu care a luat golden buzz. Sigura pe vocea sa si cu o fericire imensa in glas, pentru ca a reusit sa ajunga la „Romanii au talent„, Paula i-a cucerit din primele secunde pe cei prezenti in sala cu melodia „O mio babbino caro”.

Romanii au talent.Paula Rad, femeie de serviciu care a luat golden buzz. „Sper sa schimbam viata in ceea ce meriti sa traiesti”, a declarat incantata Mihaela Radulescu.

Romanii au talent.Paula Rad, femeie de serviciu care a luat golden buzz. Andra a fost cea mai impresionata de prestatia Paulei Rad: „Este cel mai emotionant moment. Vai ce ai putut sa faci”.
Pentru a o incuraja sa isi duca pasiunea pentru muzica la un alt nivel, Andra a decis sa apese butonul auriu, jurata marturisind ca este extrem de impresionata de vocea ei.
Romanii au talent.Paula Rad, femeie de serviciu care a luat golden buzz. Butonul auriu este pozitionat in centrul mesei juriului, care, odata apasat, trimite un concurent direct in semifinala. Acesta poate fi folosit o singura data de fiecare jurat si este marcat de un moment spectaculos de lumini in cadrul show-ului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult