Acasa MagazinLife Romanii au talent, semifinala 22 mai. Cine mege mai departe (video)

Romanii au talent, semifinala 22 mai. Cine mege mai departe (video)

scris de Z.V.
25 afisari

Cei 12 concurenti care au urcat in vineri seara pe scena de la „Romanii au talent” au prezentat publicului momente de exceptie, pregatite in detaliu. Juratii au avut trairi incredibile alaturi de semifinalisti, iar cel mai iubit cuplu de prezentatori din Romania, Smiley si Pavel Bartos, au condimentat si ei o seara plina de emotie.

Finalisti "Romanii au talent" 2015 - Semifinala

Finalisti „Romanii au talent” 2015 – Semifinala 22 mai 2015

Romanii au talent, semifinala 22 mai.Telespectatorii au fost martorii unor prestatii impecabile, iar toate acestea au condus catre un show ca la carte.

In cea de-a treia semifinala live „Romanii au talent”, Loredana a cantat cea mai noua melodie a sa, alaturi de Nadir si Banda Agurida, iar Bebe Cotimanis a parasit masa juriului pentru cateva minute si s-a alaturat trupei Amadeus pentru un moment de poezie extrem de sensibil.


Romanii au talent, semifinala 22 mai. Publicul si-a votat favoritii, iar primii concurenti care merge direct in FINALA „Romanii au talent” sunt Viorel Scinteie, alaturi de cainele sau, Bibi, si trupa Concertino.
Romanii au talent, semifinala 22 mai. Juriul a avut si el o misiune grea, fiind desemnat sa il aleaga pe cel de-al treilea finalist al serii. Pe locurile 3 si 4, in preferintele publicului, s-au clasat Marius Calin si Robert Tudor.

Romanii au talent, semifinala 22 mai. Daca Andi Moisescu si Bebe Cotimanis l-au preferat pe Robert Tudor, Mihaela Radulescu a mizat si de aceasta data pe Marius Calin, dorindu-si sa il vada si in Marea Finala: „Cred in voi foarte tare. Sunteti niste oameni obisnuiti care cred ca aveti niste talente uimitoare”.

Romanii au talent, semifinala 22 mai. Decizia finala i-a apartinut Andrei, vedeta inclinand balanta in favoarea lui Robert Tudor: „Traiesc pentru muzica, dar parca astazi povesate lui robert mi-a mers direct catre suflet”. Magicianul ca a fermecat audienta cu momentul sau este cel de-al treilea concurent desemnat sa mearga in Marea Finala.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS