Acasa MagazinLife Românii au talent, semifinala 3: Cele mai bune momente

Românii au talent, semifinala 3: Cele mai bune momente

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Cristian Gog, Trio Zamfirescu şi BarSession şi-au asigurat calificarea în marea finală de la „Românii au talent” în urma unor momente de excepţie.

Castigatorii semifinalei a 3-a "Romanii au talent (foto:dilimania.net)

În ediţia de vineri a emisiunii care a reuşit să depăşească iar în momentele de maximă audienţă 5 milioane de telespectatori, juriul, spectatorii şi telespectatorii s-au putut bucura de un show total şi admira momente din cele mai diverse, care au susţinut cât se poate de bine sintagma „Românii au talent„.  Pe primul loc în topul preferinţelor publicului s-a clasat iluzionistul Cristian Gog care a impresionat o ţară întreagă prin momentul său de vineri şi a reuşit să îl înspăimânte chiar si pe Mihai Petre când a îndoit o monedă de 50 de bani adusă de Pavel Bartoş. Cel pentru care pentru unii a fost “înspaimintator”, pentru alţii pur şi simplu a fost fantastic, iar Andra l-a numit noul erou al iluzionismului românesc. Andi Moisescu nu s-a putut decide daca să-l numească “magic sau magnific

Pe locul al doilea în preferinţele publicului s-au clasat fraţii de la Trio Zamfirescu spre marea bucurie a juraţilor care au mulţumit telespectatorilor că nu i-au pus în situaţii foarte dificile, cum ar fi fost aceea de a alege între Cristian Gog şi Trio Zamfirescu.

Pentru ocuparea celui de-al treilea loc în finală s-au confruntat dansatorii de la Roqfellaz şi barmanii dansatori de la BarSession, Mihai Petre alegându-i pe primii, în vreme ce Andra şi Andi au decis ca BarSession să acceadă în lupta pentru câştigarea premiului cel mare de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român.

Însă la succesul emisiunii de vineri nu au contribuit doar cele 3 momente care au ajuns în finală, ci şi ceilalţi nouă participanţi din semifinala a 3-a de la „Românii au talent”. Astfel, deşi a prezentat un număr de acrobaţie cu bicicleta extraordinar de spectaculos, Bogdan Balmus s-a ales doar cu aplauzele publicului şi un număr insuficient de voturi pentru a trece mai departe. Momentul Tatianei Fecioru a fost de asemenea unul special, aceasta schimbând aproape total repertoriu faţă de show-ul prezentat la preselecţii, ea renunţând la păpuşi pentru a prezenta un număr de contorsionism.

Chiar dacă nu au trecut mai departe, Floris Bistriţa au oferit un moment de sincronizare perfectă, iar Minestrone Band au prezentat un spectacol deosebit. La rândul lui, Raoul Alexandru Sipos a reusit ceea ce Andra a vazut doar în filme pronunţând cu o repeziciune greu de imaginat fraze întregi în limba engleză, totul pe acorduri muzicale alerte, iar tânărul Tomer Weissbuch, comparat cu Justin Bieber, a cucerit prin carisma şi starea de bine pe care a reuşit să o transmită. Luptătorii de arte marţiale de la Wushu, care au îmbinat disciplina şi controlul cu eleganţa, iar Silviu Paşca & Friends nu s-au lăsat mai prejos şi intrepretat o melodie într-un mod deosebit.

La semifinala a 3-a din „Românii au talent” au revenit pe scena care le-a consacrat şi mama şi fiica, Natalia şi Aliona Duminica, dar şi beatboxerul Cosmin Agache, care a fost acompaniat în momentul său de dansatorul Ionuţ Tănase, cel care a câştigat ultimul sezon din „Dansez pentru tine”. În următoarele două săptămâni se vor desfăşura ultimele 2 semifinale din „Românii au talent„, care vor hotărâ care sunt cele 6 momente care îi vor însoţi pe Trio Zamfirescu, Cristian Gog, BarSession, Alexe „Krem” Răzvan, Vasile Godja, Gigel Frone, X-treme Brothers, Fieraru Cristian şi Loredana şi Aset Crew în marea finală.


r.a.t. 20.4.2012 -partea 8 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult