Acasa MagazinLife Românii au talent, semifinala 4: Slow – Un câine în finala?

Românii au talent, semifinala 4: Slow – Un câine în finala?

scris de Laurentiu Banches
2 afisari

La ediţia de vineri, 27 aprilie, difuzată de la ora 20:30 de ProTV vor fi aleşi încă 3 finalişti pentru finala care poate aduce 120.000 de euro câştigătorilor.

Romanii au talent semifinala 4

În semifinala 4 din sezonul al doilea de la “Românii au talent” se va da o luptă strânsă între concurenţi cu talente dintre cele mai diverse. Astfel, pe scenă va urca dresorul de câini Ciprian Cordoş care ar putea duce în finala “Românii au talent” un necuvântător, pe prietenul său Slow, care a i-a impresionat pe membrii juriului la preselecţii, dar şi contorisionistul în vârstă de 82 de ani, Florin Cârpaci, care a redus la tăcere o sală întreagă. Cei 60 de căluşari de la “Plaiurile Olteţului”, trupele Dadi+ şi Lil Motion şi actorul dansator Răzvan Rotaru vor fi cei care vor încerca să impresioneze telespectatorii şi juriul cu momentele lor de dans, în timp băiatul Alexandru Chitic va jongla cu flăcări, iar Marius Paraschiv va prezenta un număr pe magie pentru a aduna cât mai multe voturi. Nu vor lipsi nici la această semifinală monentele muzicale, de care vor fi responsabili contratenorul Ialcin Regep, naista Oana Lianu, fotbalistul-chitarist Radu Ionescu şi Marian Florea care traduce în engleză orice melodie românească.

Alegerea lui Marian Florea pentru semifinale a fost una dintre cele mai contestate decizii a juraţiilor care s-ar putea întoarce împotriva lor, existând fani ai emisiuni care îşi propun ca “talentatul” translator de versuri de manele să ajungă în finală, după decizia neserioasă a juriului, care a lăsat astfel în afara concursului, români mult mai talentaţi. Pe durata votului telespectatorilor, pe scenă vor mai urca Titanaii Funky Fresh, Robo şi Valentin Păun şi marele câştigător de la Vocea României, Ştefan Stan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult