Acasa MagazinLife Românii au talent, semifinala a 4-a: Cele mai bune momente

Românii au talent, semifinala a 4-a: Cele mai bune momente

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

Chitaristul Radu Ionescu, naista Oana Lianu şi trupa de dans Lil’Motion sunt cele trei numere care au reuşit să atraga voturile telespectatorilor şi simpatia juriului şi s-au calificat în finala „Românii au talent”, sezonul 2.

Concurenti semifinala a 4-a (foto: ProTV)

În urma semifinalei a 4-a, din 27 aprilie a show-ului „Românii au talent”, sezonul doi, care a fost lider absolut al audienţelor de vineri,  Radu Ionescu, Oana Lianu şi Lil Motion s-au alăturat finaliştilor de pina acum X-treme Brothers, Loredana si Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe “Krem” Razvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu si BarSession. Chitaristul Radu Ionescu, fratele fotbalistului Andrei Ioenscu, a fost concurentul care a obţinut cel mai mare număr de voturi, acesta fiind urmat de un artist deja consacrat în lume, „prinţesa naiului” Oana Lianu, care a impresionat printr-o interpretare vocală de excepţie, însoţită de o acompaniere uluitoare de nai

Pentru cel de-al treilea loc din finală au intrat în cursă Ciprian Cordoş şi câinele său Slow, după un moment de dresaj canin încântător şi cele 23 de fete de la trupa de dans Lil’Motion. Acestea din urmă nu numai că au avut ocazia de  a-l îmbrăţişa pe severul Mihai Petre, dar au câştigat inimile juraţilor care le-au deschis micilor dansatoare drumul către finală.

La semifinala a 4-a din sezonul doi al emisiunii „Românii au talent” au fost multe alte moment care au încântat publicul şi ar fi putut fi la rândul lor să fie cele alese pentru finală. Printre acestea s-a numărat şi momentul lui Florian Cârpaci care la cei 82 de ani ai săi a oferit un moment de contorsionism care a ţinut membrii juriului cu sufletul la gura, prin care a demonstrat că expresia „tras ca prin inel” nu e doar o vorbă-n vânt.

Pe lista celor care nu au reuşit să treacă mai departe s-au aflat cei 60 de membrii ai ansamblului de căluşari „Plaiurile Olteţului” care au zguduit la propriu scena, contratenorul Ialcin Regep, a cărui probleme de sănătate l-au făcut să nu strălucească în competiţia din 27 aprilie sau jonglerul cu bile de foc, Alexandru Chitic. Momente de o calitate remarcabilă au oferit şi trupa de dans DADI+ şi magicianul Marius Paraschiv.

Nu acelaşi lucru s-a putut spune despre numărulu lui Marian Florea, care i-a făcut pentru prima dată la „Românii au talent” pe juraţi să întrerupă un moment din semifinale prin apăsarea celor 3 butoane. Pe scena de la „Românii au talent”, la emisiunea de vineri 27 aprilie, au mai urcat Robo, Titanii Funky Fresh şi Valentin Păul şi câştigătorul de la prima ediţie a emisiunii „Vocea României”, Ştefan Stan, care a interpretat primul său hit „You give me love”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult