Acasa MagazinLife Romanii au talent, semifinala patru. Cine sunt cei trei concurenti (video)

Romanii au talent, semifinala patru. Cine sunt cei trei concurenti (video)

scris de C.S.
40 afisari

Romanii au talent, semifinala patru. Cine sunt cei trei concurenti (video) Alti 3 concurenti si-au asigurat locul in marea finala de la Romanii au Talent, dupa ce vineri seara publicul i-a declarat demni de a merge mai departe.

Romanii au talent. Ce se intampla in culisele celei de-a treia Semifinale (live video)

Romanii au talent. Ce s-a intampla a patra Semifinale (video)

Romanii au talent, semifinala patru. Cine sunt cei trei concurenti (video). Numerele lor incredibile de canto, rock, pantomima sau rezolvarea cubului Rubik au conturat un spectacol desavarsit. A mai ramas o singura semifinala, in care ultimii 12 concurenti vor incerca sa ramana in competitia pentru marele premiu si titlul de cel mai talentat roman.

Bogdan Bolohan a ridicat o sala intreaga in picioare cu scenariul unui dans creionat in jurul povestii sale de viata: lupta pentru libertate, impotriva dependentei de alcool, in care numai vointa de fier invinge.

Romanii au talent, semifinala patru. Cine sunt cei trei concurenti (video). Cei trei pusti de la Speed Cubing, care au demonstrat in preselectii de ce le este capabila mintea, si-au intrecut vineri seara limitele. Au memorat cuburile cu care fac spectacol si, legati la ochi, le-au rezolvat apoi in acelasi timp.

La finalul demonstratiei, in semn de respect pentru Andi Moisescu, pentru ca a apasat butonul de aur si i-a trimis direct in semifinala, cei trei concurenti i-au realizat portretul din cuburi.

Ada Cercel – concurenta care a cantat mai intai, la pian, apoi a batut cu putere la tobe si a mai avut energie sa si danseze, a intrat la alegerea juriului, impreuna cu Carmen Cernea.

Carmen a fost cea aleasa de membrii juriului cu majoritate de voturi. „Micuta Ciocarlie” – asa cum a fost numita acum multi ani, cand a cantat cu Maria Ciobanu – a cucerit vineri seara nu numai cu vocea, ci si cu prezenta scenica.

Romanii au talent, semifinala patru. Cine sunt cei trei concurenti (video) . „Ati daruit foarte mult. A venit momenutl sa mai si primiti. Votul meu in seara asta… Carmen Cernea este cel de-al treilea finalist din aceasta seara”, a spus Andi

Vinerea viitoare, de la 20:30, la PRO TV, este ultima semifinala de la Romanii au Talent. Publicul va decide cine intra pe ultimele trei locuri ramase libere pentru Marea Finala. Un singur concurent va fi declarat talent incontestabil si va primi premiul de 120.000 de euro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult