Acasa MagazinLife Romanii au talent. Sergiu Chirilă, moment de exceptie (video)

Romanii au talent. Sergiu Chirilă, moment de exceptie (video)

scris de Z.V.
66 afisari

Sergiu Chirila are 28 de ani, este casatorit si urmeaza sa devina tatal unui baietel.

Romanii au talent. Sergiu Chirilă, moment de exceptie

Romanii au talent. Sergiu Chirilă, moment de exceptie

Sergiu Chirila a venit la preselectiile „Romanii au talent” insotit de aleasa inimii sale si le-a marturisit lui Smiley si lui Pavel Bartos ca este pasionat de dans, pe care la practicat la nivel profesionist timp de sase ani.

Sergiu Chirila a povestit ca ii place sa fie in centrul atentiei, motiv pentru care a pasit pe scena de la „Romanii au talent” increzator si cu zambetul pe buze.

Sergiu Chirilal si-a facut aparitia in fata membrilor juriului in pasi de dans si i-a luat prin surprindere cu miscarile sale. Andra a recunoscut chiar ca nu se astepta ca Sergiu Chirila sa danseze. Dupa doar cateva piruete, concurentul a ingenuncheat pe scena, moment in care spectacolul adevarat a inceput.
Tenorul Sergiu Chirilă, profesor de canto clasic la secţia Şcoala Populară de Arte şi Meserii a Centrului de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj, a reuşit să se califice în semifinala “Românii au talent” show difuzat de Pro TV – vineri, 11 martie difuzat de la ora 20,30. Sergiu Chirila a impresionat publicul, co-prezentatorii, dar şi juraţii obţinând patru de “DA” cu piesa italiană “Caruso” – Te voglio bene assai. “Surprinzător momentul, uluitor talentul. Nu am mai multe de comentat. Acesta este modelul meu de act artistic la Românii au talent. Surpriză totală. Eşti de lăudat, de la un capăt la altul, inclusiv cu tenşii ăia cu care ai dansat. Bravo! Mulţumesc pentru acest moment!”, i-a spus la finalul interpretării Mihaela Rădulescu zălăunului. Aprecierile au venit din partea tuturor juraţilor.”Ăsta este momentul la care visăm cu toţii, ăsta este momentul pe care ni-l dorim cu toţii în emisiune, deşi, iată, l-am avut graţie lui Sergiu. Îţi muţumim foarte mult Sergiu pentru că ai venit!”, i-a spus un alt jurat, Andi Moisescu, interpretului.
Sergiu Chirila, viitor tătic, a venit la “Românii au talent” însoţit de frumoasa-i soţie, care îl asculta, foarte emoţionată, în culise. Acolo, alături de ea, surprins de vocea şi interpretarea piesei, Pavel Bartoş şi-a aplecat capul spre burtica mamei şi a spus : “Trebuie să fii mândru de tăticul tău!”.
Sergiu Chirilă are 28 de ani şi urmează să devină tatăl unui băieţel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult