Acasa MagazinLife Romanii au talent, sezonul 2 – Cine l-a scos din sală pe Mihai Petre

Romanii au talent, sezonul 2 – Cine l-a scos din sală pe Mihai Petre

scris de L.M.
28 afisari

Cea de-a patra editie a show-ului “Romanii au talent” 2012, difuzat de ProTV astazi, 9 martie, de la ora 20:30 readuce pe scena o mai veche cunostinta a lui Mihai Petre. Talentul unei profesoare de limba germana l-a determinat pe Mihai Petre sa se ridice de pe scaun si sa plece din sala.

Adina Gavris la Romanii au talent 2012

Daca in primul sezon concurenta venise intr-un tricou peste care isi pusese o vesta, de data asta a optat pentru un outfit mai indraznet. Adina Gavris, profesoara, 37 ani, a fost la “Romanii au talent” si in sezonul 1. A revenit, iar Mihai Petre a recunoscut-o imediat si a intrebat-o cu ce ocazie s-a prezentat iarasi la preselectii. Raspunsul ei a amuzat pe toata lumea: “Pe un deal, sta un cal, rontaind un cascaval”.

Voi spune niste cantece in limba germana”, a continuat concurenta, provocand o explozie de rasete in sala. Spre exasperarea lui Mihai Petre, a cantat ceva despre o palarie cu trei colturi, niste japonezi care stau cu contrabasul pe strada si imnul timisorenilor in germana. La un moment dat, Mihai s-a ridicat de la masa: “Nu mai pot!”. Ulterior, s-a razgandit si a inceput sa danseze, in aplauzele publicului. Incurajata, profesoara a tinut sa demonstreze ca se pricepe si sa imite animalele, dar acest talent l-a convins pe Andi Moisescu sa apese pe X: “Adina, ai fost magnifica. Mihai a vrut sa plece si n-a putut sa se desprinda de spectacolul tau, iar acum a ramas mut” i-a spus el.

Mihai Petre ramasese, intr-adevar, fara cuvinte: “Adina, aveam si eu nevoie de o noapte linistita ...” a apucat el sa spuna. Profesoara i-a dat replica imediat: “Insinuezi ca o sa a cosmaruri la noapte din cauza mea? Hai, ma, ca fac pipi in pantaloni…”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult