Acasa MagazinLife Romanii au talent, sezonul 2 – Ciobanu vs. Dan Spataru

Romanii au talent, sezonul 2 – Ciobanu vs. Dan Spataru

scris de Z.V.
3.016 Afisari

Show-ul ROMANII AU TALENT, sezonul 2, a adus pe scena noi talente.  Sebastian Ciobanu, 41 de ani, fara ocupatie, a venit de doua ori la preselectiile „Romanii au talent” in sezonul acesta, iar a doua oara… a fost cu noroc!

Sebastian Ciobanu, 41 de ani, fara ocupatie, a venit de doua ori la preselectiile Romanii au talent

Nu doar ca a cantat, dar i-a „incantat” pe membrii juriului si cu un dans mai special si cu o interpretare a piesei lui Dan Spataru, „Drumurile noastre„. Andi Moisescu i-a spus transant prima data: „Drumurile noastre toate nu se vor intalni niciodata„.  Nici Andra nu a fost foarte impresionata de calitatile vocale ale domnului. Barbatul nu s-a lasat, insa. A mai venit si in alta zi, sustinut de o noua iubita, pe care Mihai Petre a ajuns s-o invite la dans!

A doua oara concurentul nu a mai avut emotii si a interpretat mult mai bine piesa lui Dan Spataru. A iesit … o nebunie totala. Toata sala s-a ridicat in picioare, Andi Moisescu si Andra au venit pe scena sa danseze, apoi au venit si oamenii din echipa tehnica. Mihai Petre n-a mai rezistat nici el mult timp la masa si a scos-o la dans pe iubita concurentului. S-a lasat pagubas dupa cativa pasi, cand a vazut ca n-are cu cine. In acest timp, Smiley si Pavel Bartos ocupasera deja masa juriului si isi faceau de cap pe acolo.

Pe 16 martie 2012, Romanii au talent la karate si sculptură în gheaţă

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS