Acasa MagazinLife Romanii au talent, sezonul 2- Maneaua Aragaz cu butelie (VIDEO)

Romanii au talent, sezonul 2- Maneaua Aragaz cu butelie (VIDEO)

scris de Ziua Veche
98 afisari

Doi tineri dansatori au facut senzatie la “Romanii au talent”, sezonul doi. Au intrat pe scena cu o poezie, creatie proprie:

Un tigan si un roman/ Baieti cu sufletul bun/ S-au gandit ca sa danseze/ Publicul sa-l impresioneze/ Iar juriului exigent/ Care se uita atent/ Speram sa-i placa prestatia/ Si sa primim 3 de DA!

Flaviu (fara „S”!!!, pentru ca nu-i place) Marza a venit impreuna cu prietenul lui tigan, Ricky (pe numele lui Dodi Alexandru) pentru a-si demonstra talentul de dansatori.Ricky e tigan si e mandru de asta!”, a spus el. Primul moment i-a apartinut lui Ricky, 13 ani, care a facut un electric dance de a ramas Mihai Petre cu gura cascata. Partea a doua a dansului i-a revenit lui Flaviu, 20 ani: el a facut un show de pomina, gipsy style, pe o manea – “Aragaz cu butelie” a lui Sandu Ciorba.

Cu aceasta ocazie, Andi Moisescu l-a uimit pe Mihai Petre cu cunostintele sale in materie de manele. “Eu nici nu-mi dau seama care dintre voi e tigan si care nu. De fapt, nici nu ma intereseaza!” le-a spus Andi tinerilor. La randul lui, Mihai Petre i-a felicitat pentru prestatia lor: „Nu am crezut ca cineva ma poate face sa ma distrez pe un text atat de profund si complex ca Aragaz cu butelie!
Andra a glumit: „Chiar ma gandeam, n-o sa danseze nimeni aici pe Sandu Ciorba!”, iar Mihai s-a prins imediat in joc: „Da, si eu m-am gandit toata ziua la Sandu Ciorba! ” a spus el, in hohotele de ras ale spectatorilor.Cei doi baieti extrem de talentati merg mai departe cu 3 de DA.

2 comentarii

edward 19-03-2012 - 15:03

Aragaz cu butelie, nu este manea;))

Boby 21-03-2012 - 00:14

Si totusi sa nu uitam, e melodia lui Bogdan de la Cluj!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS