Acasa MagazinLife Românii au talent, sezonul 2. Momente fierbinţi din finală (VIDEO)

Românii au talent, sezonul 2. Momente fierbinţi din finală (VIDEO)

scris de L.M.
17 afisari

Romanii au talent, sezonul 2, s-a incheiat. Seara magica vineri la finala “Romanii au talent” cind mentalistul Cristian Gog a fost votat de telespectatorii ProTv “cel mai talentat roman” din cel de-al doilea sezon al emisiunii.

Cristian Gog impreuna cu ocupantii locurilor 2 si 3 la Romanii au talent

Emotionat si fericit, Cristian Gog si-a gasit cu greutate cuvintele pentru a multumi tuturor celor care l-au votat si l-au sustinut, tinind sa-i mentioneze in mod special pe toti suporterii din mediul online fara sprijinul carora nu ar fi cistigat acest premiu si mai mult decit atit nici nu s-ar fi inscris in cursa pentru el. “Nu cred ca exista cuvinte sa exprim ceea ce simt acum! Nu pot inca sa ma gindesc, abia am reusit sa scot o fraza coerenta pe scena, la final”, a spus Cristian Gog coplesit de emotiile si bucuria cistigarii titlului de cel mai talentat roman si a premiului cel mare de 120.000 de euro.

Decizia anuntarii castigatorului

Cristian Gog a uimit pur si simplu publicul si juriul, acesta din urma aratindu-si deschis dorinta de a-l vedea pe Cristian Gog cistigatorul acestui al doilea sezon al emisiunii “Romanii au talent”. Obisnuit sa ofere lucruri care sa uimeasca si sa lase auditoriul fara cuvinte, Cristian Gog a prezentat vineri un numar in care nu numai lui, dar si telespectatorilor le-a stat pentru putin timp inima in loc.

Momente savuroase din sezonul 2 si Razy Gogonea – invitat special la Romanii au talent


r.a.t. 11.5.2012 -part9 de staycu
Cristian Gog a sfidat moartea si a reusit sa ramina fara puls sub privirile a milioane de telespectatori ProTv, supravegheat de doua cadre medicale. Pentru a doua oara, Cristian Gog le-a citit gindurile celor 3 jurati si a scos din valiza inchisa cu cifru numai de el stiu, trei coli de hirtie pe care erau scrise exact lucrurile pe care se asteptau juratii sa le gaseasca acolo. Telespectatorii ProTv au avut o misiune foarte grea in toata saptamina de votare, dar mai ales vineri seara dupa ce s-a dat din nou start vot la “Romanii au talent”, deoarece au avut de ales intre niste numere senzationale, in care toti cei 15 finalisti au oferit momente de admirat si un spectacol total.

Cistigatorul locului al doilea a fost ales Mihai Petraiche care s-a aratat foarte fericit de faptul ca a reusit sa urce pe podiumul cistigatorilor. Deloc dezamagit ca nu a cistigat marele premiu, Mihai Petraiche a marturisit la finalul serii ca faptul ca a terminat pe locul al doilea aceasta competitie este mai mult decit si-ar fi imaginat vreodata.

In culise la finala Romanii au talent si cum a cantat ANDRA

Mihai Petre s-a aratat foarte incintat de faptul ca a putut sa stea atit de aproape de el, mai ales ca in viitor e convins ca multi vor platiti bani grei pe bilete ca sa-l poata vedea dansind. “Te bucuri de tot respectul meu!” a zis  Mihai, iarAndra l-a asigurat ca este exact acolo unde trebuie sa fie, adica pe scena “Romanii au talent”, in finala, aplaudat de sute de oameni din public si sustinut de mii de oameni cu voturile lor. De altfel, nici un jurat nu s-a sfiit sa arate ca mentalistul Cristian Gog si dansatorul Mihai Petraiche sint favoritii lor si merita sa fie votati pentru premiul cel mare.

Surpriza serii a fost ocupantul locului al treilea, Cristian Leana care a uimit cu mintea sa sclipitoare, cu miile de ore de munca si exercitiu, reusind sa faca celebrul cub Rubik legat la ochi, cu o singura mina. Prestatia lui a constituit o premiera absoluta pentru televiziunile de la noi, nelasindu-se perturbat de nici unul dintre factorii care au incercat sa-i distraga atentia. La finalul serii, Cristian Leana s-a aratat foarte placut surprins de alegerea publicului cu atit mai mult cu cit marturiseste ca nu s-a asteptat ca atit de multa lume sa-l voteze.

Chiar daca nu a obtinut un loc pe podium, Alexe “Krem” Razvan este, in opinia lui Andi Moisescu, ca si lansat in showbizz. Talentat si plin de verva, rapp-erul a jucat, a cintat si a dansat, in doua cuvinte, a oferit un spectacol total.

Acelasi lucru au facut si Vasilica Godja al carui moment a fost unul extraordinar de iubit si apreciat, Oana Lianu, cintareata care a cunoscut in sfirsit succesul si in Romania, pe scena de la “Romanii au talent”, nu numai in strainatate, carismaticii barmani de la “BarSession”, “tonomatul” ambulanat, Gigel Frone, vrajitorul chitarist, Radu Ionescu, tatal si fiica sa, Loredana si Cristian Fieraru, trupele de dans Lil Motion, No Limit si Asset Crew, chitaristii de la Trio Zamfirescu si acrobatii X-treme Brothers.

Vineri, 11 mai 2012,  la “Romanii au talent”, marele castigator al emisiunii “Romanii au talent” a demonstrat ca oamenii au nevoie si de un pic de magie in viata lor  de zi cu zi! Vineri seara, magia a purat numele: Cristian Gog!

BarSession, Oana Lianu si Trio Zamifirescu


1 comentariu

Chris P. 13-05-2012 - 20:22

Cristian Gog este doar un iluzionist, nu si mentalist (nici nu stiu daca exista cuvantul asta in limba romana). el vinde iluzii, e drept, o face foarte bine, dar nu te astepta ca acest om sa poata sa citeasca vreun gand…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult