Acasa MagazinLife Romanii au talent, sezonul doi – Cine l-a imitat pe Bruce Lee

Romanii au talent, sezonul doi – Cine l-a imitat pe Bruce Lee

scris de L.M.
33 afisari

Abedin Neyadi Mohammad, un tanar de 24 ani care sufera de sindromul Down, a dat o adevarata lectie de viata la Romanii au talent, sezonul doi.

Abedin Neyadi Mohammad la Romanii au talent sezonul doi

Baiatul a manuit cu o dexteritate de invidiat nunceagul (o arma specifica, folosita in artele martiale si popularizata de Bruce Lee in filmele sale) in ritmul muzicii. „Vezi ca e si Chuck Norris in public„, a glumit Mihai Petre. “Eu ma loveam pana acum de 34 de ori” i-a spus in culise Pavel Bartos mamei concurentului. “Si-a descoperit singur acest talent. Tot ce a facut pe scena a invatat singur” a precizat mama lui Mohammad. “Te felicit si te admir foarte mult, ma bucur c-ai venit laRomanii au talent”  i-a spus Andra.

Ai reusit sa ne demonstrezi ca, in ciuda unor probleme de sanatate, pana la urma cu totii suntem egali” l-a felicitat siAndi Moisescu„Cine stie ce ne-ai putea pregati tu in etapa urmatoare? Asa ca raspunsul meu este da”, a fost raspunsul lui Mihai Petre. Concurentul merge mai departe cu trei de DA.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult