Acasa MagazinLife Romanii au talent si şarpele lui Bartos. A treia editie, sezonul doi

Romanii au talent si şarpele lui Bartos. A treia editie, sezonul doi

scris de L.M.
3 afisari

Pavel Bartos le-a dat mari emotii colegilor in cea de-a treia editie a show-ului “Romanii au talent”, sezonul doi, difuzat de ProTV astazi, 02 martie 2012  de la ora 20:30.

Romanii au talent, a treia editie, sezonul doi

La Cluj, acesta a dat dovada de mult curaj aparand pe scena cu un sarpe incolacit in jurul gatului, animalul fiind adus de niste fachiri care au participat la concurs. In timp ce Pavel se plimba pe scena cu sarpele la gat,  Smiley intreba ingrozit in culise  “Si eu cu cine o sa mai prezint show-ul asta?”. Vedeta a fost si Jazzy, catelul lui Smiley si al Laurei Cosoi, care a fost adus pe scena pentru ca un concurent a vrut sa convinga juriul ca el poate comunica cu animalele.

Romanii au talent si sarpele lui Bartos

Romanii au talent si sarpele lui Bartos

O alta surpriza a serii va fi si aparitia lui Valentin Luca, barmanul finalist din primul sezon al emisiunii. De data aceasta, el urca pe scena in calitate de sustinator a doi baieti super talentati, barmani si ei,  in care are mare incredere pentru ca show-ul lor este de-a dreptul spectaculos. Baietii reusesc sa impresioneze juriul, ba chiar sa fie declarati numarul favorit al unuia dintre jurati.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult