Acasa MagazinLife Romanii au talent. Surpriza de proportii de 1 aprilie (video)

Romanii au talent. Surpriza de proportii de 1 aprilie (video)

scris de L.M.
7 afisari

Vineri, 1 aprilie 2016, spectacolul continua la Romanii au talent! Telespectatorii vor avea parte de un show desavarsit, concurenti talentati si hotarati sa impresioneze juriul, foarte multe surprize si ultimul golden buzz al acestui sezon, apasat de Andi Moisescu, care isi va trimite favoritul direct in semifinale.

Romanii au talent, 18 martie. Momente imprevizibile

Romanii au talent, Momente imprevizibile

Vineri, de la 20:30, vocea celebrei artiste Bjork va fi adusa pe scena de la Romanii au talent de catre o tanara curajoasa. Daca momentul va fi sau nu apreciat de jurati vom vedea azi, in cea de-a saptea editie a celui mai tare show de divertisment.

Ca de fiecare data, spectacolul va avea loc pe scena, dar si la masa juriului si in culise, unde Smiley si Pavel Bartos vor intretine atmosfera. Cui si in ce context ii va spune Pavel: ”Nu porni un razboi pe care nu stii sa-l duci la capat!”, aflam vineri. ”E o limba vorbita de foarte putini oameni, foarte putini o inteleg!” sau ”E pacat sa-ti faci selfie cu masina aia!” sunt doar cateva dintre replicile pe care juratii le vor avea si care vor starni reactii incredibile in sala.

Tot vineri, unul dintre concurenti va face o declaratie inedita la care nimeni nu se astepta, iar Andi, Mihaela, Smiley si Pavel le vor oferi tuturor o surpriza de proportii, care va ridica sala in picioare.
 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult