Acasa MagazinLife Românii au Talent: Surprizele din Marea Finală (Video)

Românii au Talent: Surprizele din Marea Finală (Video)

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Cei 15 finalişti şi Razy Gogonea promit un spectacol incendiar în Marea Finală de pe 11 mai, de la ora 20:30, la ProTV, pe scena de la Românii au talent.

Marea Finala "Romanii au talent" sezonul 2

Vineri, 11 mai, se încheie cel de-al doilea sezon din show-ul care a bătut toate recordurile de audienţă, „Românii au talent”. 15 numere care mai de care mai spectaculoase, invitaţi speciali, emoţii, suspans şi adrenalina, vor fi toate adunate în marea finală a emisiunii „Românii au talent”.

Cei 15 finalişti, pentru care fanii au putut vota încă de vinerea trecută, când s-a terminat semifinala a 5-a, vor lupta pentru titlul de „cel mai talentat român” şi pentru suma de 120.000 de euro care se va acorda momentului câştigător. În finală, telespectatorii vor putea admira noi momente de dans ale lui Mihai Petraiche şi ale trupelor Aset Crew, Lil Motion şi No Limit, vor putea să îi asculte încă o dată  pe Loredana şi Cristian Fieraru, pe Gigel Frone, Vasile Godja, Răzvan Krem Alexe, Trio Zamfirescu, Radu Ionescu şi Oana Lianu şi vor fi uimiţi de momentele speciale pregătite de barmanii de la Bar Session, acrobaţii de la X-treme Brothers, mentalistul Cristian Gog şi de maestrul Cubului Rubik Cristian Leana.

De la un astfel de eveniment nu puteau lipsi şi surprizele. Invitatul acestei seri speciale va fi românul care a făcut senzaţie cu mişcările lui demne de „Matrix” la Britain’s Got Talent, Razy Gogonea. Acesta a declarat într-un interviu acordat ProTV că este foarte încântat că poate dansa pe o scenă din România şi că rămas impresionat de calitatea concurenţilor de la „Românii au talent”, îndeosebi de „magicianul” Cristian Gog, care l-a lăsat cu „gura căscată”  În seara marei finale, pe scenă vor urca de asemenea Smiley şi Pavel Bartos, care au pregătit un moment special pentru seara cea mare, iar Andra va încânta şi ea audienţa de la “Românii au talent”, nu doar ca jurat, ci şi ca invitat special al emisiunii de la ProTV.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult