Acasa MagazinLife Romanii au talent.Tatiana Kundik si joaca pe sârmă (video)

Romanii au talent.Tatiana Kundik si joaca pe sârmă (video)

scris de L.M.
328 afisari

Tatiana Kundik a venit din Kiev la București pentru a pune în scena ”Românii au talent” un număr de echilibristică.

Romanii au talent.Tatiana Kundik si joaca pe sârmă

Romanii au talent.Tatiana Kundik si joaca pe sârmă

Tatiana Kundik de la Românii au talent a fost una dintre concurentele care a reușit performanța de a lăsa și publicul, dar și pe jurați, fără răsuflare. Dansul ei pe sfoară a șocat pur și simplu de toată lumea.
Tatiana Kundik de la Românii au talent a fost cea care a făcut exerciții pe cât de dificile pe atât de lascive pe o sfoară. În timpul prestației sale atât publicul și jurații din sală, dar și telespectatorii au stat cu inima la gură, mulți având convingerea că va cădea în orice clipă.
Romanii au talent.Tatiana Kundik si joaca pe sârmă. Are doar 31 de ani si este artist de circ in Ucraina, traieste in Kiev, si joaca pe sarma la propriu…asa ceva chiar nu am vazut in viata mea, face sfoara pe sarma oamenii buni, nu cred! Am ramas fara cuvinte, cel mai important moment a fost cand a stat pe scaun pe sarma, e si frumoasa si echilibrata, o femeie cu toate calitatile.Punctul culminant a fost când tânăra nu și-a ținut doar echilibrul propriului trup, dar a și stat pe scaun pe sfoară, fără a se sprijini în picioare.
Tatiana Kundik este o ucraineancă pe cât de frumoasă pe atât de talentată. Acrobațiile ei pe sfoară au sfidat pur și simplu gravitația, iar Andi Moisescu a ținut morțiș să meargă pe scenă și s-o atingă, asta desigur, după ce i-a cerut permisiunea.
Romanii au talent.Tatiana Kundik si joaca pe sârmă. ”Am vrut să te ating să mă asigur că nu este pe scenă o hologramă”, a spus Andi Moisescu după ce i-a pupat mâna Tatianei Kundik.
Romanii au talent.Tatiana Kundik si joaca pe sârmă. A plecat acasa cu 4 de DA pentru ca i-a si meritat..iata mai jos cum i-a meritat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult