Acasa MagazinLife Romanii au talent! Un concurent de la Barbunco Romano s-a aruncat pe geam (video)

Romanii au talent! Un concurent de la Barbunco Romano s-a aruncat pe geam (video)

scris de L.M.
21 afisari

Romanii au talent 2015, sezonul 5: Semifinala 3. Ansamblul “Barbunco Romano“. Au pornit cinci la drum, dar in semifinala de la Romanii au Talent au ajuns doar patru. Colegul care trebuia sa ii ajute la greu s-a aruncat intr-o noapte pe geam si nu a mai apucat sa ajunga pe scena emisiunii de divertisment.

 

Romanii au talent! Un concurent de la Barbunco Romano s-a aruncat pe geam

Romanii au talent! Un concurent de la Barbunco Romano s-a aruncat pe geam

Au fost cinci pusti care au reusit doar intr-o clipa sa ii cucereasca pe cei patru jurati, de la cea mai atare emisiune de divertisment din Romania, cu dansul lor tiganesc.
Romanii au talent 2015, sezonul 5: Semifinala 3. Ansamblul “Barbunco Romano“. Cei cinci dansatori au facut furori, dar prezentatorii au ramas socati cand au vazut ca in semifinala au ajuns doar patru.

Romanii au talent. Ce i-au facut membrii ansamblului Barbunco Romano Andrei şi Mihaelei Rădulescu (video)

Romanii au talent 2015, sezonul 5: Semifinala 3. Ansamblul “Barbunco Romano“. Din fericire nu a patit nimic. Totul s-a intamplat din cauza unui cosmar, iar d efrica tanarul dansator, somnambul fiind, s-a aruncat pe geam. norocul sau a fost ca statea la parter.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult