Acasa MagazinLife Romanii au talent. Viorel Timofti a înghiţit ace (video)

Romanii au talent. Viorel Timofti a înghiţit ace (video)

scris de Z.V.
33 afisari

ROMÂNII AU TALENT, 17 APRILIE 2015. Timofti Viorel, 22 de ani, le-a spus membrilor juriului ca face „magie socanta”.

Romanii au talent. Viorel Timofti a înghiţit ace

Romanii au talent. Viorel Timofti a înghiţit ace

Aceştia s-au convins abia ulterior cât de şocantă este magia pe care o practică.
Viorel Timofti i-a îngrozit pe membrii juriului cu un număr de „magie şocantă”. Prestaţia lui nu a fost „gustată” deloc de Andra.

Viorel Timofti a „inghitit” un ac, pe care l-a scos ulterior pe o ata de papiota. Viorel Timofti s-a jucat si cu focul si si-a scos o ata prin ochi, pe care o bagase prin gura.

ROMÂNII AU TALENT,  17 APRILIE 2015. „Filmele de groaza au publicul lor, eu nu fac parte”, a spus Andra, care a cerut sfatul publicului pentru a lua decizia în privinţa acestui concurent.
Viorel Timofti face „magie şocantă“. Pe scena de la „Românii au talent“, Viorel a înghiţit ace, pe care le-a scos apoi din corp prin ochi, a aprins un chibrit cu degetul mic de la o mână şi a scos fum pe gură. „Să ne luăm inima dinţi şi acele în gură şi să jurizăm“, a spus Mihaela. Andra, pe de altă parte, a fost nehotărâta şi a cerut părerea publicului, care, fără să ezite, a strigat cu putere „da”. Astfel, deşi Viorel a reuşit mai mult să şocheze decât să impresioneze, a mers mai departe cu trei de „da“.

ROMÂNII AU TALENT,  17 APRILIE 2015. Viorel Timofti a reuşit să se califice în etapa următoare cu trei de „DA”. Voturile care i-au adus calificarea au fost exprimate de Andi Moisescu, Bebe Cotimanis şi Andra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS