Acasa MagazinLife Romanii au talent, sezonul 2, in linie dreaptă spre marea finală

Romanii au talent, sezonul 2, in linie dreaptă spre marea finală

scris de L.M.
6 afisari

Vineri, 4 mai 2012, de la 20:30, in direct la ProTv se aleg ultimii 3 finalisti de la “Romanii au talent”, sezonul 2.

Romanii au talent,semifinala 5 din 4 mai 2012

In marea finala de la Romanii au talent, sezonul doi, au mai ramas trei locuri neocupate. In seara de 4 mai 2012, 12 concurenti vor lupta in semifinala 5 pentru a fi cu un pas mai aproape de marele premiu de 120.000 de Euro.

Pe scena show-ului de la ProTV vor urca vineri seara Bacio, cantaretul a carui voce poate fi usor confundata cu cea a lui Elvis Presley, Cosmin Mihalache, pianistul din Timisoara care si-a invins emotiile si a cucerit publicul cu talentul sau, Cristian Leana, cel pentru care cubul Rubik nu mai are niciun secret, Diaconu Alexandru – Neomagicianul Mydas, pregatit sa surprinda din nou cu numarul sau, Flaviu fara “s” si Ricky, baietii care au demonstrat ca in dans totul e posibil, Iulia si catelusa ei Bayley, unul din numerele preferate ale lui Mihai Petre, fratii Laurentiu si Beatrice Ion, cei care au uimit cu miscarile lor acrobatice, Luiza Ciudin, fetita despre care Andra spune ca este o mica Maria Tanase, Mihai Petraiche, dansatorul ale carui miscari te lasa masca, Flaviu Cernescu, tanarul din Timisoara care se misca incredibil pe monociclu, Larisa Bercea, dansatoarea la bara care a hipnotizat publicul masculin si nu numai si trupa de hipoacuzici No Limit, cei care au demonstrat ca totul este posibil atunci cand exista vointa.

Invitatii speciali ai ultimei semifinale vor fi barmanul  Valentin Luca si trupa Ballance, concurenti si finalisti ai primului sezon. Smiley va urca si el pe scena si nu doar in calitate de prezentator, ci si ca artist, pentru a va prezenta cel mai recent single al sau, “Dead man walking”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult