Acasa MagazinLife Românul Matrix a ocupat locul patru în finala “Britanicii au talent”

Românul Matrix a ocupat locul patru în finala “Britanicii au talent”

scris de A.B.
1 afisari

Razy Gogonea a ieşit pe locul patru în finala concursullui “Britanicii au talent”. Razy, un român stabilit la Manchester, a uimit publicul şi juriul emisiunii “Britanicii au talent” cu un număr spectaculos inspirat din filmul Matrix. Tânărul în vârstă de 28 de ani s-a costumat în personajul Neo, interpretat în film de Keanu Reeves.

talent_matrix_razy_capturaÎn finală, Razy s-a îmbrăcat în alb, nu în negru, ca până acum, iar scena a fost foarte luminată, nu întunecată, datorită efectelor pirotehnice. Muzica pe care românul a evoluat a fost, ca de obicei, foarte antrenantă. Iar Razy nu numai că a dansat, ci a şi încercat câteva jonglerii.

Telespectatorii l-au aplaudat minute în şir, după care au urmat părerile juraţilor. „Razy, nu credeam că poţi dansa vreodată mai mult decât ai dansat până acum, dar ai dovedit că eşti capabil de mult mai mult. A fost fantastic, extraordinar! Mi-a plăcut prima parte, deja îţi ştiu toate mişcările. Dar coregrafia şi focul au fost la un cu totul alt nivel. Senzaţional”, a spus unul dintre membrii juriului, relatează Mediafax.

Cu toate acestea, au fost şi păreri contrare. Simon Cowell, cel mai controversat membru al juriului, spune că nu i-a plăcut finalul. „Te-ai transformat dintr-un dansator într-un circar”, a spus Cowell, moment în care a fost huiduit de toată sala. „Am văzut atât de mulţi oameni făcând asta. Finalul nu a mers. Aveai nevoie de o explozie, care nu a ieşit. Nu sunt sigur că decizia (n.r. cu finalul „în flăcări”) a fost cea mai deşteaptă pe care ai luat-o vreodată”, a conchis Cowell.

Clasamentul finaliştilor:

LOCUL 10 JEAN MARTYN

LOCUL 9 LES GIBSON

LOCUL 8 JAMES HOBLEY

LOCUL 7 STEVEN HALL

LOCUL 6 PAU GBEGBAJE

LOCUL 5 MICHAEL COLLINGS

LOCUL 4 RAZY GOGONEA

LOCUL 3 NEW BOUNCE

LOCUL 2 RONAN PARKE

LOCUL 1 JAI MCDOWELL

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult