Acasa MagazinLife Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a logodit pentru a şasea oară

Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a logodit pentru a şasea oară

scris de Șt. C
221 Afisari

Magnatul media Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, s-a logodit pentru a şasea oară, a anunţat joi presa din Statele Unite, citată de AFP şi Reuters.

Miliardarul american de origine australiană urmează să se căsătorească cu Elena Zhukova, o specialistă pensionară în biologie moleculară, care este de origine rusă.

În vârstă de 67 de ani, ea este totodată mama Dariei Zhukova, filantroapă şi colecţionară de artă, fosta soţie a oligarhului rus Roman Abramovici.

Potrivit cotidianului The New York Times, cei doi şi-au început relaţia în vara anului trecut şi intenţionează să se căsătorească în luna iunie.

Ceremonia este programată să se desfăşoare pe domeniul viticol deţinut de Rupert Murdoch în California, denumit Moraga.

Rupert Murdoch şi Elena Zhukova s-au cunoscut prin intermediul celei de-a treia soţii a miliardarului, Wendi Deng, potrivit unui articol publicat în tabloidul Daily Mail.

Domeniul Moraga este locul în care Rupert Murdoch şi CEO-ul grupului Disney, Bob Iger, au discutat pentru prima dată despre cumpărarea de către Disney a companiei 21st Century Fox, o tranzacţie de 71 miliarde de dolari ce a fost încheiată în 2019.

Rupert Murdoch, care are şase copii, a fost căsătorit mai întâi, între 1956 şi 1967, cu Patricia Booker, o însoţitoare de bord australiană, apoi timp de peste 30 de ani (1967-1999) cu o jurnalistă britanică, Anna Torv.

S-a căsătorit în 1999 cu o femeie de afaceri de origine chineză, absolventă a Universităţii Yale, Wendi Deng, iar divorţul lor a fost pronunţat la New York în 2013.

A urmat căsătoria de şase ani (2016-2022) cu actriţa şi modelul Jerry Hall, o fostă parteneră de viaţă a solistului trupei The Rolling Stones, Mick Jagger.

Magnatul media s-a logodit apoi – pentru a cincea oară – cu o fostă capelană a Poliţiei din San Francisco, Ann Lesley Smith, în primăvara anului 2023. S-au despărţit după mai puţin de o lună, iar revista Vanity Fair a raportat că despărţirea lor a fost cauzată de sentimentele tot mai inconfortabile ale miliardarului în legătură cu opiniile evanghelice foarte ferme ale logodnicei sale.

În noiembrie 2023, magnatul a demisionat din funcţia de preşedinte al Fox Corporation – compania mamă a postului TV preferat de americanii conservatori, Fox News – şi al grupului News Corp, predându-i ştafeta fiului său cel mare, Lachlan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS