Acasa MagazinLife Rusia. Site unde poţi angaja un asasin

Rusia. Site unde poţi angaja un asasin

scris de L.M.
0 afisari

În Rusia există un site unde poţi angaja un asasin, asta în condiţiile în care serviciile speciale ruse declară că nu cunosc acest lucru.

Rusia. Site unde poţi angaja un asasin (foto: nursinglink.monster.com)

Site-ul intitulat „Angajează un asasin!” oferă două tipuri de servicii: deplasarea cu subiectul în pădure pentru „a discuta” cu acesta şi asasinate la comandă, scrie Eho Moskvî, preluat de Rador.

Ei se declară ca fiind adevăraţi profesionişti în domeniu, care ar fi protejaţi de forţele de ordine ruseşti. Potrivit datelor postate de serviciul Whois, unde este spcificată adresa electronică a proprietarului site-ului, numele acestuia este Serghei. Site-ul a fost înregistrat în luna februiarie 2013 şi, potrivit LiveInternet.ru, el este vizitat săptămânal de peste 6.000 de vizitatori.

Nici Roskomnadzor, Agenţia Ferderală pentru Supravegherea Mass-Media, nici poliţia nu au de gând să se implice în activitatea „prezumtivilor asasini”, pentru că nu există niciun fel de sesizări din partea cetăţenilor ruşi, iar site-ul nu este înregistrat ca instituţie de presă. Deputatul Dumei de Stat a Rusiei a dat asigurări Agenţiei de presă РБК să sesizeze Comisia de Anchetă a Procuraturii Generale a Rusiei şi să-i ceară explicaţii de ce există un astfel de site şi dacă cei de la Parchetul General rus au demarat o anchetă în acest caz.

1 comentariu

IngerAlbastru 24-09-2013 - 06:28

Hai sa zicem ca ai angajat un rus si vrei sa lichideze pe un mafiot in Sicilia, in care padure mergi sa discuti afacere??? Intr-adevar nu este o sursa reliabila de
informatie, doar de impresionat naivi.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult