Acasa MagazinLife S-a măritat la 85 de ani. Ce a dansat la nunta ei ducesa de Alba VIDEO

S-a măritat la 85 de ani. Ce a dansat la nunta ei ducesa de Alba VIDEO

scris de L.M.
10 afisari

Excentrica ducesă de Alba s-a măritat din dragoste, la 85 de ani.

Când era  frumoasă şi senzuală, Picasso i-a propus să o picteze, însă operaţiile estetice, cu care a încercat să-şi păstreze tinereţea, au desfigurat-o. Nunta avut loc la castelul ei, vechi din secolul 15, din Sevilla, în prezenţa a 38 de invitati. O parte din familie s-a dat bolnavă pentru a nu participa la zaiafet.

Ducesa şi-a aruncat pantofii, după ceremonia religioasă, şi a dansat flamenco. Când părea că-şi pierde echilibrul, proaspătul său soţ, aflat permanent în gardă lângă ea, o susţinea uşor pe după mijloc sau pe după umeri. El era tot timpul gata să o prindă în cazul în care ar fi fost posibil să cadă.

Ducesa de Alba, al cărei nume complet este Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva, deţine recordul mondial de titluri nobiliare, având în jur de 44 titluri nobiliare şi 150 ereditare. Este născută în 1926, s-a măritat pentru prima dată în 1947 cu aristocratul ofiţer naval Luis Martinez de Irujo y Artazcoz, cu care a avut 6 copii. Acesta moare în 1972 şi şase ani mai târziu ea scandalizează Spania căsătorindu-se cu confesorul ei, preotul iezuit Jesus Aguirre y Ortiz de Zarate, care i-a administrat averea până la moartea lui în 2001. Averea ducesei este estimată la peste trei miliarde şi jumătate de euro.

Proaspătul ei soţ, funcţionarul Alfonso Diez Carabantes se cunoaşte cu ducesa de 30 de ani, fratele lui fiind prieten cu cel de-al doilea soţ al ei. Pentru a demonstra că acesta nu este un vânător de zestre, ducesa şi-a împărţit averea copiiilor înanite să se mărite din nou. Pentru ea a păstrat doar câteva milioane.

1 comentariu

Chris P. 06-10-2011 - 17:39

spuneti nu operatiilor estetice inutile! 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult