Acasa MagazinLife Sam Worthington ar putea fi noul James Bond

Sam Worthington ar putea fi noul James Bond

scris de Ziua Veche
28 afisari

Sam Worthington, starul din „Avatar”, este favoritul caselor de pariuri din Marea Britanie, care il coteaza pe actorul britanic cu prima sansa pentru a deveni noul interpret al celebrului agent secret 007, informeaza bbc.co.uk, citat de Mediafax.


Lansarea celui de-al 23-lea film din seria „James Bond” a fost amanata pe termen nedefinit, din cauza problemelor intampinate de procedura de vanzare a studiourilor MGM, ce detin drepturile asupra acestei francize de succes. Urmatorul pe lista favoritilor este actorul britanic Christian Bale, care are o cota de 7/1. Potrivit bbc.co.uk, pe aceasta lista se afla insa si actori americani, precum Will SmithIn trecut, pauzele lungi dintre filmele francizei Bond au provocat schimbarea interpretului celebrului agent 007. Astfel, o pauza de sase ani, intre 1989 si 1995, a condus la plecarea galezului Timothy Dalton, respectiv instalarea unui alt actor in rolul lui Bond, irlandezul Pierce Brosnan. O alta pauza, de patru ani, intre 2002 si 2006, a condus la plecarea lui Brosnan din aceasta franciza si la venirea lui Daniel Craig. Urmatorul film din seria „James Bond”, al carui titlu nu a fost deocamdata ales, trebuia sa fie lansat pe marile ecrane in 2011 sau 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult