Acasa MagazinLife Sandra Bullock, desemnată „Femeia anului 2010” de revista People

Sandra Bullock, desemnată „Femeia anului 2010” de revista People

scris de Ziua Veche
0 afisari

Actriţa americană Sandra Bullock a fost desemnată „Femeia anului 2010” de către editorii revistei People, informează Mediafax.

Editorii celebrei reviste au decis să o premieze pe actriţa americană, în vârstă de 46 de ani, pentru un an 2010 marcat de numeroase suişuri şi coborâşuri, un premiu Oscar pentru rolul din filmul „The Blind Side”, divorţul de Jesse James şi adopţia micuţului Louis. “Deşi în viaţă se întâmplă şi lucruri rele, ea ştie cu siguranţă cum să le celebreze pe cele bune. Iar Louis este o minunată celebrare a lucrurilor bune”, a declarat o sursă, citată de revista People. Potrivit aceleiaşi surse, Sandra Bullock nu plănuieşte să adopte un alt copil şi, în prezent, încearcă să decidă care va fi următorul ei proiect cinematografic.

În topul 25 al celor mai interesante persoane din 2010 alcătuit de revista People se regăsesc : Michelle şi Barack Obama, Angelina Jolie şi Brad Pitt, Michael Douglas, prinţul William şi Kate Middleton, Elin Nordegren, Natalie Portman, Nicki Minaj, Sarah Palin, Bret Michaels, Julian Assange, Ricky Martin, Mark Zuckerberg, Kim Kardashian şi minerii chilieni.

Sandra Bullock este o actriţă americană devenită celebră pe plan mondial în anii 1990 graţie filmului de acţiune „Speed – Cursa infernală”, dar mai ales comediilor romantice în care a jucat, precum “Miss Agent Secret” şi “While You Were Sleeping”, dar şi lungmetrajului “Crash – Poveşti din L.A.”, recompensat cu premiul Oscar în 2006. În 2009, Bullock a fost desemnată actriţa cu cel mai mare succes de box office, datorită comediei “The Proposal” dar şi dramei “The Blind Side”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult