Acasa MagazinLife Sânii bucurăm de Jennifer Lopez (VIDEO)

Sânii bucurăm de Jennifer Lopez (VIDEO)

scris de L.M.
10 afisari

Jennifer Lopez a reuşit să-şi dezgolească complet un sân în timp ce încerca cu disperare să-şi ţină în jos poalele rochiei lungi ridicate de vânt, la o emisiune pentru o televiziune germană.

Jennifer Lopez si sânul buclucaş

Cântăreaţa, în vârstă de 42 de ani, a fost invitată la emisiunea germană „Wetten das …? – „Pe pariu că…” la arena pentru coride Coliseo Balear din Palma de Mallorca, Spania, potrivit Dalily Mail. Vedeta a venit la emisiune într-o trăsură, îmbrăcată într-o rochie lungă şi amplă, strânsă în talie cu o centură. Din cauza unei rafale de vânt, în momentul când a vrut să se urce pe scena din mijlocul arenei, rochia s-a ridicat şi, în încercarea de a o menţine într-o poziţie decentă, unul dintre sâni a ieşit complet din decolteul adânc.

Momentul a fost imortalizat de fotografi.

Interviul a fost parte din campania artistei din Europa de promovare a celui mai recent album, „Love?”.

Artista americană, care este căsătorită cu cântăreţul Marc Anthony şi a făcut o pauză în carieră în urmă cu câţiva ani pentru a naşte gemeni, în 2008, s-a bucurat din nou de o imensă popularitate în Statele Unite ale Americii, după ce a devenit unul dintre membrii juriului emisiunii de televiziune „American Idol”. Jennifer Lopez a făcut parte din juriul emisiunii alături de Steven Tyler şi Randy Jackson.

Noul ei single, piesa dance-pop „On The Floor”, a ajuns în fruntea clasamentelor muzicale din multe ţări, oferindu-i artistei americane primul single stabilit pe prima poziţie în Top 10 Billboard după „All I Have” din 2003.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult