Acasa MagazinLife Sânziana Buruiană vrea să ia lecţii de sex oral

Sânziana Buruiană vrea să ia lecţii de sex oral

scris de Ziua Veche
131 afisari

Într-un moment de maximă sinceritate, Sânziana Buruiană a recunoscut că practică sexul anal, însă nu se pricepe la cel oral. Deşi a rămas fără job, Sânziana, care este şi preşedinta Partidului Fotomodelelor din România, se declară o femeie fericită, cu planuri mari pentru viitor.


Luată la întrebări despre viaţa ei sexuală, Sânziana nu s-a sfiit să recunoască că a practicat şi practică sexul anal: „Da, dar nu mi se pare o practică atât de neobişnuită pe cât spune lumea”.

Şi daca îi place acest tip de sex, fosta asistentă a Adrianei Bahmuţeanu nu poate spune acelaşi lucru şi despre sexul oral, căruia se pare că nu prea a avut ocazia să îi afle tainele.

„Nu prea am avut barbaţi care să-mi ceară lucrul acesta. Toţi iubiţii mei, nu ştiu de ce, nu au fost înnebuniţi după chestia asta. Şi nici eu nu m-am străduit… Trebuie să iau lecţii„, a mărturisit sinceră Sânziana.


Sursa: showbiz.ro.

Foto: tvmagia.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult