Acasa MagazinLife SCANDAL in finala „Ferma Vedetelor”! Cine a castigat (video)

SCANDAL in finala „Ferma Vedetelor”! Cine a castigat (video)

scris de Z.V.
35 afisari

Finala concursului ”Ferma Vedetelor” a fost una cu peripeții. După ce Augustin Viziru s-a rănit la mână cu toporul și locul a fost luat de George Vintilă, publicul și-a exprimat dezamăgirea.

SCANDAL in finala "Ferma Vedetelor"! Cine a castigat

SCANDAL in finala „Ferma Vedetelor”! Cine a castigat

Spectatorii au strigat ca este vorba de „o facatura”, in timp ce Ionut Iftimoaie a cerut schimbarea regulilor. Augustin Viziru s-a rănit la mână cu toporul în cadrul probei de tăiat bușteni și, deși a câștigat acea probă, medicii au decis să fie transportat la spital. Astfel, el a fost nevoit să abandoneze.
După acest moment publicul a fost dezamăgit și a acuzat că ar fi vorba despre o făcătură. Cea care a calmat spiritele a fost Iulia Albu cerând să fie lăsați să continue emisiunea.
Dupa trei luni de munca in care au indurat frigul, stresul, presiunea psihologica si, cel mai mult, dorul familiei, Vica Blochina, Augustin Viziru, George Vintila si Dan Helciug s-au luptat pentru marele premiu de la Ferma Vedetelor in cadrul finalei care a avut loc LIVE, pe 30 mai, marele castigator fiind George Vintila.

Cei patru finalisti s-au duelat in sistem piramida si au oferit publicului dueluri de senzatie. In prima faza au avut loc cele doua semifinale, intre Vica Blochina si Dan Helciug, respectiv George Vintila si Augustin Viziru.

Prima semifinala i-a adus fata in fata pe George Vintila si Augustin Viziru, iar acestia s-au infruntat pentru un loc in ultimul act in proba „sparge lemul si potriveste-l in gaura!”, castigator fiind cel din urma Augustin Viziru. In cea de-a doua semifinala, Vica Blochina si Dan Helciug s-au confruntat in proba „break the bricks”, frumoasa blonda fiind cea care si-a castigat locul pentru duelul final.

In timpul primei semifinale, Augustin Viziru s-a accidentat in timp ce taia lemne, fiind nevoie de interventia medicilor pentru a mai putea continua competitia. La sfatul acestora, Viziru a hotarat sa mearga la spital pentru ingrijiri suplimentare, astfel ca s-a desfasurat o proba suplimentara intre Dan Helciug si George Vintila pentru alegerea celui de-al doilea finalist, proba care a fost castigata de cel din urma.

Astfel, marea finala de la Ferma Vedetelor s-a desfasurat intre Vica Blochina si George Vintila, iar in urma celor doua probe la care au fost supusi cei doi, omul de radio a fost invingator, castigand astfel competitia. Jumatate din cei 50.000 de euro au fost donati catre o cauza umanitara.

„A fost o finala un pic ciudata din punct de vedere afectiv. Nu m-as fi vazut aici, dar daca tot s-au intamplat lucrurile asa, am zis sa lupt. Ma bucur mult ca am ajuns aici”, a declarat acesta la final, nu inainte de a-i striga numele lui Augustin, asa cum au facut toti concurentii, in semn de incurajare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult