Acasa MagazinLife Scandal la MastreChefRomânia. Vezi care este „boul „ şi „capul de găină”

Scandal la MastreChefRomânia. Vezi care este „boul „ şi „capul de găină”

scris de A.B.
7 afisari

La MasterChef România din 22 mai rolurile s-au inversat. Cei trei chefi au gătit, iar cocurenţii au privit. Gabi Godeanu s-a dezlănţuit. Nici concurenţii, nici unul dintrei cei trei chefi nu au scăpat de vorbele de duh ale lui Godeanu.

Jigniri la MasterChef

Concurenţii de la MasterChef au avut parte de un spectacol pe cinste. O adevărată demonstraţie de măiestrie şi profesionalism din partea celor trei juraţi care în ediţia de marţi, 22 mai, au trecut la treabă şi au gătit pentru concurenţi. Nu pentru a-i servi ca la carte ci pentru ca, cei rămaşi în concurs, să observe toate detaliile de pe masa de lucru a juraţilor, să-şi folosească la maxim simţul de observaţie, creativitatea, pentru a produce întocmai prparatele juraţilor.

Proba nu a fost deloc uşoară, ea dându-le bătăi de cap concurenţilor. Gabi Godeanu, pentru a ţine minte cât mai multe, şi-a luat şi notiţe. Gestul său l-a nemulţumit însă pe chef Florin Dumitrescu. Când acesta i-a luat fiţuicile, Godeanu a sărit ca ars: „Lasă-mă în pace, nu mai am nici o hârtie! Lasă-mă să muncesc! Mă zăpăceşti mai mult, am o hartă în cap, daca tu acum ma iei şi imi explici mă zăpăceşti mai mult şi mă freci la icre!”. De furia lui Godeanu nu au scăpat nici concurenţii. „Petru e un bou, pot s-o zic si de trei ori. Face lucruri care nu sunt demne de o echipă”, a strigat. El nu a cruţat-o nici pe Flavia creia i-a spus „cap de gaină”, un apelativ nu foarte plăcut.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult