Acasa MagazinLife Scandal la mormântul Mădălinei Manole (VIDEO)

Scandal la mormântul Mădălinei Manole (VIDEO)

scris de L.M.
10 afisari

Scandal la mormântul Mădălinei Manole între părinţii şi soţul acesteia! Totul a început când Petru Mircea a mers la cimitirul din Ploieşti să aprindă o lumânare. În acel moment, mama artistei care era deja la mormânt, s-a năpustit asupra bodyguarzilor ginerelui său, gonindu-i din cimitir.Părinţii şi fostul soţ al artistei s-au luat la ceartă. Atât părinţii cât şi Petru Mircea veniseră la mormânt pentru a-i face parastas.

Scandal la mormantul Madalinei Manole

A trecut un an de la moartea Mădălinei Manole. Artista s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere.Cântareaţa a fost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni.

Însoţit de bodyguarzi, Petru Mircea i-a organizat miercuri o slujbă de pomenire Mădălinei Manole. Artista ar fi împlinit joi 44 de ani. Părinţii ei au lipsit de la parastasul organizat de ginere. Au făcut şi ei unul, sâmbăta trecută. Şi vor mai face joi unul. Exact în ziua în care Mădălina Manole s-a sinucis. „Mă simt de parcă aş fi îngropat-o azi”, a spus Petru Mircea, la slujba de pomenire a artistei.
Indiferent câte sentinţe ale justiţiei îl vor scoate curat ca lacrima, n-o să-l pot ierta niciodată pe acest fost cumnat al meu (n.r. – Petru Mircea). Şi nu pentru ce s-a întâmplat până pe 14 iulie 2010, când a murit sora ma, ci de atunci încolo, din cauza lucrurilor pe care a putut să le spună. Mi-a jignit părinţii, familia. (…) Dacă aveam telefonul ascultat de SRI, puteam demonstra că, din mai-iunie, individul ăsta m-a umplut de telefoane spunându-mi o grămadă de lucruri pe care el, după moartea surorii mele, nu le-a mai recunoscut. Cum aş putea face pace cu un nemernic, cu un criminal care mi-a spus atâtea lucruri pe care ulterior nu le-a mai recunoscut?! I le-am spus în faţă la cimitir şi le nega, îmi spunea că am luat-o razna. Pe imbecilul ăsta n-am cum să-l iert toată viaţa. Sunt sigur că individul acesta mi-a omorât sora. N-am cum să-mi transform sora într-o sinucigaşă, pentru că ştiu ce soră am avut„, a declarat Marian Manole, pentru ziarul ring.

1 comentariu

YAAKOV 14-07-2011 - 15:34

Varianta sinuciderii nu este credibila. A fost adoptata de Politie pentru e mai simplu asa.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult