Acasa MagazinLife Scarlett Johansson a devenit victima piraţilor cibernetici. Vezi foto nud cu actriţa

Scarlett Johansson a devenit victima piraţilor cibernetici. Vezi foto nud cu actriţa

scris de L.M.
2 afisari

Actriţa americană Scarlett Johansson a devenit victima piraţilor cibernetici, o serie de fotografii nud ale artistei, realizate de ea însăşi cu telefonul mobil, fiind postate, miercuri, fără voia ei, pe un site ce se bucură de o mare popularitate, informează TMZ.com.

Actriţa Scarlett Johansson

Surse din anturajul actriţei afirmă că aceasta a contactat FBI-ul în cursul dimineţii de miercuri, deoarece consideră că ceea ce s-a întâmplat reprezintă o infracţiune. În ultimul an, FBI a fost contactat în mai multe cazuri de acest tip, printre vedetele ale căror fotografii nud au fost postate pe internet, fără voia lor, numărându-se actriţele Jessica Alba şi Vanessa Hudgens. 

Actriţa Scarlett Johansson

Actriţa Scarlett Johansson

Actriţa Scarlett Johansson

a devenit celebră odată cu rolul adolescentei din filmul „Îmblânzitorul de cai” (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation„, pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire„, „Match Point„, „Jurnalul unei dădace„, „Vicky Cristina Barcelona” şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult